Daniel Koster
Daniel Koster 21 sep 2016

Vandaag: Apple wil McLaren overnemen, Instagram krijgt langverwachte functie en meer

Je denkt bij adoptie al gauw aan een kind. Die heeft namelijk liefde en aandacht nodig. Dat is niet enkel bij een kind zo, maar bij elk mens. Vandaar dat je nu een oma of opa kunt ‘adopteren’. Check in het nieuwsoverzicht van 21 september hoe.

Adopteer een opa of oma

Dit klinkt apart, maar valt eigenlijk wel mee. Het idee is zelfs super tof. Je kunt nu via Omapost, een app voor iOS en Android, een oma of opa helpen. Het is in wezen omgekeerd ‘adopteren’. Een opa of oma zonder kleinkind kan dan namelijk met jou gaan appen. Online Omapost voor diegene die zin heeft in wat contact!

Noord-Korea geeft de wereld per ongeluk toegang tot internet

Het internet is enorm, behalve in Noord-Korea. Daar bestaat het wereldwijde web namelijk uit 28 websites. We kunnen je alvast verklappen dat WANT.nl daar niet toe behoort. Een schande!

Je kunt nu eindelijk via Instagram posts op draft zetten

Het is voor velen een flinke irritatie dat je Instagram posts niet even kunt laten wachten. Je moet ze of plaatsen of opnieuw beginnen. Maar de functionaliteit dat je posts wel op draft kunt zetten wordt nu voor iedereen uitgerold. Whooo!

Olympus presenteert nieuwe camera (voor selfies)

Welke foto’s worden er tegenwoordig flink gemaakt? Juist, selfies. Daar speelt Olympus met de PEN E-PL8 op in. Je kunt het scherm namelijk draaien waardoor je een selfiemodus in werk stelt. Je kunt zo prachtige kiekjes van jou én de omgeving maken.

Broers verdienen goud geld met delven van bitcoins, maar doen dit illegaal

Het kost je flink wat juice om bitcoins te delven. Echter kun je hier ook flink wat geld mee verdienen. De oplossing van deze Nederlandse broers? Stroom aftappen bij de gemeente. Maar daar kwamen ze in Rotterdam helaas voor hen achter.

De Google Allo app komt nu naar je phone

Google presenteerde Allo al een tijd terug. Nu wordt de app daadwerkelijk uitgerold. De chat-app laat je op Android en iOS met anderen praten. Ook kun je vragen aan Google stellen via de applicatie. Zo heb je in wezen twee belangrijke functionaliteiten binnen één app.

Een Tesla Model S op afstand hacken, het kan

Netflix wil nóg meer eigen content

Wij vinden de Netflix Originals echt sterk. Series en films die de website zelf maakt worden vaak goed ontvangen en zijn dikwijls origineel te noemen. Netflix is zelf nog niet tevreden. Het doel is om vijftig procent van het aanbod zelf te maken. Go Netflix, wat een goed nieuws!

Toffe trailer van nieuw Nederlands programma waar we nu al naar uitkijken

Je kunt MacOS Sierra nu downloaden

Wil jij MacOS Sierra gebruiken? Grijp dan nu je kans, want je kunt het besturingssysteem voor je laptop en desktop nu gratis downloaden. Lees er hier meer over.

De lightning-poort werkt minder goed dan de headphone jack

Er is veel te doen als het over het verdwijnen van de headphone jack gaat. Nu gooit een analyse meer olie op het vuur. Die wijst namelijk uit dat de kwaliteit van het geluid minder is bij de lightning-poort als je de bijgeleverde adapter gebruikt. Gelukkig is de kwaliteit van de muziek op onze telefoon al relatief slecht waardoor je het verschil niet merkt.

Je kunt de Touch van Polaroid vanaf oktober verwachten

Polaroid blijft zich onder andere bezighouden met het maken en meteen uitprinten van foto’s. De Touch is het laatste apparaat dat je hierbij helpt. Het apparaat gaat vanaf oktober worden verzonden en print foto’s direct van je telefoon uit.

De groei van Schiphol in een gave animatie

Apple zou McLaren willen overnemen

Is de Apple Car dan toch geen verleden tijd? Wij dachten namelijk van wel en dat Apple zou gaan mikken op iets van een taxidienst. Echter lijkt het er nu op dat Apple McLaren wil overnemen. En dat doe je niet als je niets met auto’s van plan bent!

Afvallen? Laat die wearable dan maar thuisliggen!

Een onderzoek heeft aangetoond dat je beter geen activiteitstracker kunt gebruiken. Je valt er namelijk minder snel van af. Een verklaring hebben de onderzoekers niet echt, dus daar is meer onderzoek voor nodig. Opvallend is het in ieder geval zeker.

Toch geen beperkingen met roaming in Europa

De Europese Unie is bezig met het roamen in Europa. Vanaf 15 juni 2017 mogen er geen extra kosten meer in rekening worden gebracht voor roamen in het buitenland. Nu wordt duidelijk dat daar geen beperkingen aan mogen zitten, behalve iets van een datalimiet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: Apple wil McLaren overnemen, Instagram krijgt langverwachte functie en meer
Sluiten