Rutger Houweling
Rutger Houweling 10 sep 2015

Vandaag: Android te hacken door lek, eindelijk middelvinger- en eenhoorn-emoji beschikbaar en meer

De donderdag zit er bijna op. Gisteravond werden een hele rits aan nieuwe Apple-producten gepresenteerd en dit was dan ook een flink aandachtspuntje voor de tech-wereld. Toch heeft zich nog genoeg anders noemenswaardigs afgespeeld in de technologische wereld. Zo is je Android-device gemakkelijk te hacken en zijn er nieuwe details gelekt van de Samsung Galaxy S7. Wat er verder is plaatsgevonden lees je in het onderstaande.

Details over de Samsung Galaxy S7 gelekt

De fabricatie van de nieuwe Samsung staat niet stil. Zo zijn er vandaag details over de nieuwe Samsung Galaxy S7 gelekt. Wil jij weten wat je zou kunnen verwachten? Klik dan hier.

ING gaat geld vragen voor contactloos betalen

We zijn inmiddels al een tijd gewend om contactloos te pinnen. Dit is ook mogelijk met nieuwere telefoons. Geheel gratis is dit echter niet, want ING gaat vijftig cent per maand vragen om je deze mogelijkheid te bieden. Studenten hebben geluk, voor hun is het gratis om contactloos te betalen met je smartphone. Meer details vind je op deze site.

Peerby lanceert Peerby GO

Peerby is een soort van Marktplaats maar dan voor het uitlenen van spullen, niet het kopen daarvan. Nu is het mogelijk met Peerby GO met mensen bij jou uit de buurt spullen te delen. Hier kan dan een extra zakcentje mee worden verdiend. Het wordt dan door Peerby GO bij jouw thuis afgeleverd. Check alle informatie op deze site.

Uber komt met budgettaxi in Amsterdam

Het taxibedrijf Uber heeft het maar druk met al haar nieuwe plannen. Dat betekent goed nieuws voor de bewoners van Amsterdam dit keer. Uber komt namelijk naar de Nederlandse hoofdstad met de budgetvariant van hun taxibedrijf. Bij deze variant zijn de ritten goedkoper omdat je dan de goedkoopste auto kunt selecteren. Meer ontwikkelingen van Uber lees je in dit artikel.

De nieuwe Apple TV krijgt waarschijnlijk Wii-achtige ongelukken

Omdat de afstandsbediening van de nieuwe Apple TV op beweging reageert en je games op dezelfde manier speelt als je op de Wii zou doen, kan de nieuwe afstandsbediening voor problemen zorgen. De Wii had namelijk het probleem dat mensen hun afstandsbedieningen (per ongeluk?) door de TV heen gooide. Dit omdat-ie uit de hand gleed als je bijvoorbeeld een sportieve beweging maakte. Meer informatie over dit probleem kun je hier lezen.

Identiteit van de oprichter van Popcorn Time bekend

De bekende illegale streamingdienst Popcorn Time staat al een tijd onder vuur. Oprichter Federico Abad, die zich jaren land schuil hield onder de naam Sebastian, is sinds vorig jaar al uit het team gestapt. Hij maakte vandaag officieel zijn identiteit bekend. Waarom hij precies uit het team gestapt is kun je hier lezen.

Pokémon in het echt met VR

De bekende game Pokémon komt terug. Er wordt nu een VR-game ontwikkeld, Pokémon GO genaamd. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone in de echte wereld te spelen. Aan de hand van de onderstaande video hieronder vorm je een beter beeld wat Pokémon exact van plan is.

Android gemakkelijk te hacken door een lek

Android kampt vaker met problemen omtrent de veiligheid van het besturingssysteem. Het is nu mogelijk om toegang te krijgen tot je telefoon door een lek binnen Android. Hoe dit precies kan en welke apparaten nog wel veilig zijn lees je in dit artikel.

Translator voor de Apple Watch en iOS krijgt upgrade

Microsoft heeft een update aangekondigd voor Translator voor iOS 9 en WatchOS 2. Hierdoor zou het makkelijker moeten worden voor reizigers om te communiceren met de locals op de plaats van bestemming. Zo geeft-ie automatisch aan wat het tijdverschil is, als je opstaat aan wat ‘goedemorgen’ is en als je slapen gaat aan wat ‘goedenavond’ is. Wat nog meer mogelijk is check je hier.

Tinder krijgt een speciale knop voor ‘extra leuke mensen’

Tinder krijgt een speciale knop voor mensen die je extra leuk vindt. De dating-app zegt dat het de functie eerst in Australië uitrolt en later in het jaar voor de rest van de wereld. Meer informatie vind je hier.

Apple onthult emojis van iOS 9.1

Apple heeft de nieuwste emoji’s onthult voor iOS 9.1. Zo komen er onder andere een burrito-, eenhoorn- en champagne-emoji. Check op de foto hieronder welke emojis je nog meer kunt verwachten.

Siri niet beschikbaar in Nederland voor Apple TV

Slecht nieuws voor Nederlandse Apple TV-fans. Siri is niet beschikbaar voor de Apple TV die in Nederland verkocht gaat worden, melden developers. Andere landen, zoals de Verenigde Staten, hebben wel het geluk om Siri op de Apple TV te mogen toepassen. Meer informatie lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: Android te hacken door lek, eindelijk middelvinger- en eenhoorn-emoji beschikbaar en meer
Sluiten