Vandaag: Apple gaat goedkopere iPhone 6(s) verkopen, een Tesla gigafabriek in Europa en meer

Een goedkopere iPhone 6(s), wie wil dat nou niet? Juist, iedereen. Nu komt Apple met een initiatief die dit mogelijk maakt. Winnen! Je leest daar meer over, en meer over het technieuws van vandaag, in het onderstaande artikel.

Geld besparen op je favoriete telefoon

Nederland test nieuwe Apple Support-app

Ons kleine kikkerlandje mag als eerste de nieuwe Apple Support-app uitproberen. Deze app geeft, hoe kan het ook anders, hulp als je problemen hebt met je iDevices.

Een nieuwe oude iPhone 6(s) voor een lager prijskaartje

Je kunt vanaf nu niet alleen extra support krijgen van Apple, maar ook een gereviseerde iPhone kopen. Dat betekent dat je een iPhone 6(s) koopt die eerder is gebruikt. Echter is-ie bij Apple ingeleverd en door Apple van een nieuwe buitenkant en batterij voorzien. Dat betekent een goedkoper toestel. Op de Nederlandse Apple-website staat-ie nog niet, daar vind je voor nu de iPad, iPod en andere accessoires. Laten we hopen dat-ie gauw hierheen komt.

Eerste gevolgen van Trump’s overwinning zijn al gesignaleerd

Op de één of andere manier crasht de Canadese immigratiewebsite sinds bekend is geworden dat Trump de nieuwe president is. Of dat slechts toeval is? We weten het niet…

Lenovo dumpt merknaam

Het gaat hier niet om computers, maar om de smartphone van het bedrijf. Lenovo heeft Motorola overgenomen en is van plan al hun toestellen de naam ‘Moto’ te geven.

GoPro roept Karma-drone terug

Eerder vroegen wij ons af welke drone beter was. De Karma of de DJI Mavic? GoPro geeft nu zelf het antwoord, want ze zijn begonnen met het terugroepen van de drone in verband met een risico op stroomuitval.

MacDonald’s-app laat je on the go bestellen

Met de nieuwe app die MacDonald’s volgend jaar uitbrengt wordt het mogelijk om te bestellen en te betalen voordat je in de Mac staat. Scheelt je weer in de rij staan. We like.

Samsung aangeklaagd

Samsung lijkt het Note 7-fiasco niet achter zich te kunnen laten. Na de Verenigde Staten en Korea, hebben ook mensen in Canada besloten om Samsung aan te klagen. Arme Samsung.

Android heeft last van trojan virus

Android-gebruikers moeten oppassen als ze mobiel willen bankieren. De trojan ‘Svpeng’ omzeilt veiligheidsfuncties waardoor gegevens gemakkelijk worden achterhaald. Zo’n 318.000 gebruikers zijn al getroffen.

Zo is het om met de Hyperloop te reizen

Tesla wil een giga-fabriek in Europa openen

Tenminste, als we Elon Musk moeten geloven. In deze fabriek worden niet alleen accu’s, maar ook de auto’s gebouwd. Waar de fabriek komt is voor nu nog een raadsel.

Huawei groeit in Europa

Huawei gaat lekker in Europa. Het bedrijf is de snelste groeier op de Europese smartphonemarkt. In de eerste negen maanden van dit jaar verkochten ze al meer telefoons dan in heel 2015.

Vimeo wordt concurrent van Netflix

Vimeo gaat de strijd met Netflix aan door een eigen betaalde streamingdienst op te zetten. Wij zijn benieuwd wat voor content het bedrijf gaat aanbieden.

Dat was het weer voor vandaag. Heb je het nieuwsoverzicht van gisteren gemist? Geen probleem. Dat kun je hier vinden.

Reageer op artikel:
Vandaag: Apple gaat goedkopere iPhone 6(s) verkopen, een Tesla gigafabriek in Europa en meer
Sluiten