Daniel Koster
Daniel Koster Apple 19 feb 2016

Vandaag: Apple komt met oplossing voor iPhone-probleem, een scherm waar je doorheen kunt lopen is een feit en meer

Yes, met de vrijdag (zo goed als) achter de rug is het tijd voor het weekend. Eentje die voor ons overigens nog wel onder werken zal gaan gebukt. Het Mobile World Congres gaat namelijk deze zondag van start en uiteraard doen wij daar voor je verslag van. Maar dat is later, nu is het tijd voor het nieuwsoverzicht van vrijdag 19 februari. Wil je trouwens het tech-nieuws van de afgelopen week niet missen? Dat check je hier.

Facebook wil advertenties in Messenger gaan plaatsen

Volgens geruchten wil Facebook advertenties in Messenger gaan plaatsen. Dit uiteraard met het doel om inkomsten via het medium te gaan vergaren. Het is nog onduidelijk hoe dit er zal uitzien.

Nieuwe video doet geruchten opwaaien omtrent OnePlus 3

De telefoons van OnePlus zijn zeer gewild. Dit aangezien ze goede specificaties kennen, niet duur zijn en via een uitnodigingssysteem zijn te verkrijgen. Nu is er een video verschenen waardoor mensen verwachten dat er een derde smartphone van het populaire fabrikant gaat verschijnen.

Wauw: Mitsubishi komt met transparant scherm waar je doorheen kunt lopen

Mitsubishi heeft vandaag een scherm gepresenteerd die in de lucht wordt geprojecteerd. Hierdoor kun je door het scherm heenlopen zonder dat er iets gebeurt. Ja, dat is awesome!

Vanaf volgende maand mogen buitenlandse media niets online publiceren in China

China is klaar met de buitenwereld. Dat is in ieder geval iets dat duidelijk wordt uit de regels die de regering aan het implementeren is. Zo mogen media die niet in China zijn gevestigd vanaf volgende maand niets meer online publiceren!

Apple komst met iOS 9.2.1 voor oplossen Error 53

Het was een tijdje geleden groot nieuws dat je iPhone onbruikbaar kon worden. Dit werd via de Error 53 aangeduid. Gelukkig is Apple vandaag met iOS 9.2.1 gekomen die een fix kent voor dit probleem.

Developers opgelet: Google opent zijn API

Google heeft vandaag aangegeven dat het bedrijf zijn API voor de cloud gaat openbaren voor developers. Ontwikkelaars kunnen er zo naar hartenlust aan sleutelen. Het hart van menig ontwikkelaar gaat nu harder kloppen!

Ransomware Locky maakt Nederlandse slachtoffers

Er wordt de afgelopen tijd een trojan over het internet verspreid. Deze heeft de naam Locky gekregen. Volgens Tweakers zijn er al flink wat Nederlandse slachtoffers. Lees er hier meer over.

De verwijderbare batterij van de LG G5 is gelekt

Een foto van de verwijderbare batterij van de LG G5 zou zijn gelekt. Dat is in ieder geval hetgeen wordt verteld dat er op deze foto is te zien. Je weet zondag meer, want dan wordt de G5 gepresenteerd. Wij doen daar uiteraard verslag van!

Peach nu ook beschikbaar voor Android

Peach is hip en hot. Er wordt zelfs gezegd dat de applicatie sociale media als Facebook kan vervangen. Daar is nu in ieder geval meer kans toe, want de applicatie is ook beschikbaar op Android!

Reageer op artikel:
Vandaag: Apple komt met oplossing voor iPhone-probleem, een scherm waar je doorheen kunt lopen is een feit en meer
Sluiten