Rutger Houweling
Rutger Houweling Games 13 jun 2016
Leestijd: 3 minuten

Vandaag: de iPhone 7 in donkerblauw is prachtig, de kleine snellere Xbox One S en meer

Alhoewel de iPhone 7 geen schokkende design tweaks ten opzichte van de iPhone 6 krijgt, stapt Apple wel af van de Space Gray uitvoering. De vervangende kleur? Donkerblauw! In eerste instantie vonden we dit verre van leuk nieuws, maar na het zien van de eerste concept renders hebben wij onze mening bijgesteld. Dit ziet er namelijk nice uit! Verder komt er een nieuwe Xbox One, een nieuwe PlayStation 4 en heeft Microsoft miljarden uitgegeven. Oh ja, en Netflix had goed nieuws rondom de succesvolle serie Narcos. Check it out:

De iPhone 7 in donkerblauw is prachtig

Als we de geruchten mogen geloven zal Apple niet meer voor een Space Gray versie van de iPhone kiezen, maar vervangen voor een blauwe uitvoering. Martin Hajek ging dan ook alvast met renders aan de gang om te laten zien hoe dit toestel eruit kan komen te zien. Lang niet slecht!

Hier vind je alle beelden.

Er komt kleine Xbox One S!

Microsoft de nieuwe Xbox One S gepresenteerd. De nieuwe Xbox One S is veertig procent kleiner zijn, maar ook sneller en mooier dan het huidige exemplaar. 4K wordt ook ondersteunt. De prijs? Waarschijnlijk driehonderd piek. In augustus komt de Xbox One S op de markt. (Bron)

Narcos seizoen 2 is aangekondigd

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Narco op 2 september 2016 begint. Lees daar hier meer over.

LinkedIn voor 26,2 miljard dollar overgenomen

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat het LinkedIn voor 26,2 miljard dollar heeft gekocht. Wie had dat ooit gedacht. Meer info over de overname vind je hier.

Gebruikers zijn niet blij met de nieuwe VSCO app

Woops, dit was waarschijnlijk niet de bedoeling van de makers van VSCO. Elke verandering gaat met onvrede gepaard en dat geldt ook voor de rigoureuze verandering van de VSCO foto-app.

De app krijgt nog maar een 1.75 sterren in de App Store en dat komt voornamelijk door de laatste update. Een aantal pittige comments vind je hier.

Quake is back!

De shooter Quake is terug! Het spel dat onze halve puberteit heeft gekost komt terug naar de pc en focust zich voornamelijk op esports. Check it out:

Bluetooth 5 wordt drie keer sneller

Bluetooth 5 (SIG) wordt op 16 juni aangekondigd en zal naar verluid drie keer sneller dan z’n voorganger zijn. En dat klinkt lang niet slecht. Deze nieuwe standaard is ook ideaal voor services zonder permanente verbinding. Denk hierbij aan kleine zendertjes, die mensen helpen navigeren in gebouwen. Je lees er hier meer over.

Bitcoins worden steeds meer waard

De totale waarde van de digitale valuta bitcoin is ondertussen op 10 miljard dollar gewaardeerd. Voor een Bitcoin ontvang je nu zo’n 610 euro. Afgelopen weekend lag dit bedrag nog 100 euro lager dus je snapt hoe snel deze digitale munt fluctueert. Dat de Bitcoin zo in waarde stijgt heeft naar alle waarschijnlijkheid met de Chinese markt te maken. In China is er grote interesse naar de munt. Daar lees je hier meer over.

Er komt een nieuwe PlayStation 4

De PlayStation 4K, Neo is door Sony Interactive Entertainment bevestigd. Dit model is meer high-end en zal duurder dan de huidige PlayStation 4 worden. De console wordt deze week tijdens de E3 in LA aangekondigd. Dan zullen we mer weten.

Hasselblad maakt een cameramodule voor de Moto Z

Voor wie het heeft gemist: Lenovo heeft de Moto Z aangekondigd, een smartphone die aanklikbare modules ondersteunt. Via de speciale MotoMods connector kun je bijvoorbeeld extra speakers, een projector of een betere camera aan de smartphone koppelen. En daar is ook Hasselblad in geïnteresseerd. Met de cameramodule krijgt de Moto Z een 10x optical zoom lens.

(De Moto Z met een MotoMod voor een projector en een speaker)

Hyperloop One wil ook een supersnel transportsysteem voor onder water maken

Weet je niet wat het vervoermiddel van de toekomst, de hyperloop is? Hier vind je vier verhelderende vragen en antwoorden over het vervoermiddel van de toekomst. Een bedrijf dat aan de Hyperloop werkt is Hyperloop One. Ze hebben bekend gemaakt dat ze het vervoermiddel ook naar de oceaan willen brengen. Lees daar hier meer over. Zo ging overigens de eerste testrit van het supersnelle vervoersmiddel de Hyperloop in z’n werk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: de iPhone 7 in donkerblauw is prachtig, de kleine snellere Xbox One S en meer
Sluiten