Daniel Koster
Daniel Koster 18 mrt 2016

Vandaag: Domino’s komt met robot die pizza’s bezorgt, camera van de Galaxy S7 versus de iPhone 6s en meer

De vrijdag is weer ten einde en we hebben weer een heerlijk weekend voor de boeg. Waarschijnlijk brengen we zondag nog even een bezoekje aan TonTon Club XL, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Het nieuwsoverzicht van vrijdag 18 maart staat namelijk voor je klaar. Je kunt trouwens ook hier het nieuws van de afgelopen week checken!

Domino’s komt met robot die pizza’s bezorgt

Petitie voor behoud van chronologische tijdlijn Instagram door honderdduizenden getekend

Instagram gaat de tijdlijn aanpassen aan het model van Facebook. Hierbij komen populaire posts hoger te staan. Eerder werd de tijdlijn puur op chronologische volgorde getoond. Niet iedereen is even blij met deze verandering en vandaar dat honderdduizenden mensen de petitie voor behoud van de chronologische tijdlijn tekenden.

Apple ingenieurs geven aan eerder te stoppen met werken dan een iPhone te hacken

De ruzie tussen Apple en de FBI blijft voortslepen. Medewerkers van het bedrijf uit Cupertino hebben nu aangegeven Apple te blijven steunen. Mocht het bedrijf de rechtszaak tegen de FBI verliezen dan zullen ze hier geen gehoor aan geven! Bron

Drone kan maandenlang onder water functioneren

Google wil Boston Dynamics gaan verkopen

Boston Dynamics is een onderdeel van Google. Voor nu in ieder geval. Het toffe bedrijf dat futuristische robots maakt wordt namelijk volgens geruchten door Google in de ban gedaan!

Netflix gaat de Little Prince uitzenden

De Xbox One gaat vanaf deze zomer op Windows 10 draaien

Microsoft is druk bezig om Windows 10 op al zijn apparaten te laten draaien. De volgende stap is de Xbox One. Deze gaat vanaf de zomer op Windows 10 draaien. Hierbij zullen de Xbox Store en de Windows Store ook worden gefuseerd!

Cool: je kunt de originele Rayman nu op Android spelen

In 1995 deed het eerste spel van Rayman zijn intrede. Je kon je helemaal uitleven op de Sega Saturn, PlayStation, Atari Jaguar en pc. Nu wordt daar een nieuw medium aan toegevoegd: je Android telefoon!

Awesome: je kunt Sonic spelen op de Apple TV

Sonic ken je vast nog van vroeger. Wij kunnen ons de supersonische egel in ieder geval nog wel heugen. Nu is Sonic terug door middel van de Apple TV! Nice.

De camera van de Galaxy S7 versus die van de iPhone 6s

Jack Dorsey spreekt zich uit over limiet van tekens op Twitter

Jack Dorsey is de CEO van Twitter. Er gaat al langer het gerucht de ronde dat ‘ie wil afrekenen met de tekenlimiet van Twitter. Vandaag liet de beste man echter van zich horen waarbij hij aangaf dat dit niet het geval is. De tekenlimiet blijft!

Mark Zuckerberg gaat hardlopen in China en plaatst een foto op Facebook, maar hoe?

Mark Zuckerberg plaatste een foto dat ‘ie in China aan het hardlopen is. Het probleem? Dat je in China geen foto’s op Facebook kunt plaatsen. Het internet stond dus perplex en vroeg zich af hoe Mark dit voor elkaar heeft gekregen.

It's great to be back in Beijing! I kicked off my visit with a run through Tiananmen Square, past the Forbidden City and…

Geplaatst door Mark Zuckerberg op donderdag 17 maart 2016

Facebook en Twitter willen televisie live gaan streamen

Volgens bronnen zijn Facebook en Twitter bezig om televisie live te gaan streamen. Ze zouden bij diverse televisiezenders aan het aankloppen zijn om dit te bewerkstelligen.

Reageer op artikel:
Vandaag: Domino’s komt met robot die pizza’s bezorgt, camera van de Galaxy S7 versus de iPhone 6s en meer
Sluiten