Daniel Koster
Daniel Koster 6 nov 2015

Vandaag: drone die eindeloos in de lucht kan blijven vliegen, mankementen vingerafdrukscanner iPhone en meer

Met de vrijdag zo goed als achter de rug is het weer tijd om heerlijk van het weekend te gaan genieten. Maar niet voordat je het laatste technologische nieuws van vandaag hebt gecheckt. Je kunt trouwens via deze link al het nieuws van de afgelopen week nog even lezen. Zo ben je helemaal op de hoogte van alles binnen de tech-wereld van vandaag én van de afgelopen week!

Nieuwe reclame HTC neemt zichzelf en Apple op de hak

De nieuwe smartphone van HTC zou veel overlap hebben met de iPhone. In deze nieuwe reclame legt HTC deze link en stelt dat zij toch vernieuwend zijn. Op zich wel leuk gedaan!

Apple Watch gelanceerd in India

India is met zijn gigantische inwoneraantal voor velen een afzetmarkt waar kansen liggen. De volgende die zich zijn pijlen gaat richten op dit land is Apple. Zij gaan de Apple Watch daar namelijk afzetten. Je kunt hier zien hoeveel de Apple Watch daar gaat kosten.

Je kunt nu Powerpoint-presentaties als fotoalbums en video’s op sociale netwerken delen

Powerpoint heeft een nieuwe plug-in ontwikkeld. Deze plug-in heet Social Share en maakt het mogelijk om een Powerpoint-presentatie via Twitter en Facebook als video of fotoalbum met de wereld te delen. Op deze manier kun je de blits maken met jouw briljante beelden! Lees er hier meer over.

Contactloos betalen eind dit jaar naar alle ING-klanten die Android hebben

De ING heeft de afgelopen tijd onder vijfduizend Android-gebruikers gekeken hoe het contactloos betalen met hun smartphone beviel. Nu blijkt dat dit een succes is en daarom gaat de ING het systeem uitbrengen voor alle Android-gebruikers. Of zo is het plan! Lees er hier meer over en welke andere banken ook met dit soort systemen bezig zijn!

CyPhy Works ontwikkelt drone welke oneindig in de lucht kan blijven

Het Amerikaanse bedrijf CyPhy Works heeft een dronke ontwikkeld welke oneindig de lucht in kan blijven. Dit is handig aangezien ze de drone willen inzetten voor spionage missies. En nu is het natuurlijk altijd juist het moment dat-ie moet bijtanken dat er wat gebeurt. Check hier hoe de drone werkt.

Nieuwe update iPhone leidt tot problemen met vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner waarmee je je iPhone kunt ontgrendelen vertoont mankementen na de upgrade van je iPhone. Het gaat om de nieuwste iOS 9.1 update, of zo wordt gesteld.

Terminale Star Wars-fan krijgt nieuwe film eerder te zien

Je kon een tijdje geleden lezen over een Star Wars-fan die bang was dat hij ging overlijden voordat de nieuwe Star Wars-film uit is. Om deze reden schaarde het internet achter hem om ervoor te zorgen dat ‘ie toch de film nog kon zien. En dat is nu gelukt! Wat tof.

Xiaomi verkoopt goed in India

Xiaomi heeft het beste kwartaal ooit gedraaid tijdens het derde kwartaal van dit jaar. Zo hebben ze over het laatste kwartaal één miljoen smartphones verkocht. Toch een goed resultaat voor de smartphonefabrikant!

YouTube kondigt VR-theater voor Google Cardboard

YouTube heeft aangekondigd dat het zijn best gaat doen om het thuis ervaren van VR-content mogelijk te maken. Het bedrijf gaat naar eigen zeggen VR-videos beschikbaar maken welke je dan thuis met Google Cardboard kunt kijken. Zo haal je je eigen VR-bioscoop in huis.

De webversie Google Calender krijgt een prullenbak

Google Calender’s webversie kende geen prullenbak. Daar komt nu verandering in. Je kunt nu dus afspraken verwijderen vanaf de webversie zonder dat dit betekent dat ze meteen helemaal verdwenen zijn. Handig, want soms verwijder je een afspraak maar vindt-ie toch plaats, dan ben je ‘m helaas kwijt! Bron.

Facebook voegt nieuwe functie Music Stories toe

Facebook gaat een nieuwe functionaliteit toevoegen welke Music Stories heet. Via deze optie kun je nummers uit Apple Music en Spotify die jij beluistert delen met anderen. Andere mensen kunnen dan een preview van dertig seconden checken en er vervolgens voor kiezen om het nummer bijvoorbeeld naar hun eigen afspeellijst op te slaan. Check hier wat je er nog meer mee kunt.

NASA doet uit de doeken hoe Mars zijn atmosfeer is verloren

Mars zou in het verleden meer op de aarde hebben geleken. Echter is over de afgelopen miljarden jaren flink wat veranderd waardoor de planeet is veranderd in een koude, droge planeet. Nu stelt Nasa dat dit vooral door de zon komt. Door zonnewind is de atmosfeer namelijk weggevaagd. Lees er hier meer over.

Christelijk alternatief voor Blendle wordt ontwikkeld

Blendle, de digitale krantenbank waar je artikelen los kunt kopen en downloaden, krijgt een concurrent. Nou ja of het een concurrent gaat zijn is nog de vraag. Candle wordt namelijk ontwikkeld. Dit is een digitale krantenbank voor Christelijke artikelen! Bron.

Reageer op artikel:
Vandaag: drone die eindeloos in de lucht kan blijven vliegen, mankementen vingerafdrukscanner iPhone en meer
Sluiten