Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 12 februari 2016

Vandaag: eerste film die enkel door een GoPro is geschoten, Apple meerdere malen voor rechter gesleept en meer

De vrijdag is (zo goed als) ten einde en dat betekent onder andere dat het weekend is begonnen, winnen! Dat betekent natuurlijk ook dat het nieuwsoverzicht van vandaag en van de afgelopen week voor je klaarstaat, dubbel winnen! Fijn weekend.

Dit is hoe zwaartekrachtgolven horen

SoundCloud heeft de afgelopen twee jaar bijna 70 miljoen euro verlies gemaakt

Dat SoundCloud het zwaar heeft is algemeen wel redelijk bekend. Nu blijkt echter dat het bedrijf bijna zeventig miljoen euro verlies heeft gemaakt over de laatste twee jaar. Dit aangezien ze moeite hebben met het vergaren van inkomsten.

Netflix-accounts voor een prikkie kopen op de zwarte markt floreert

Via speciale zwarte markten zijn cybercriminelen Netflix-accounts aan het verkopen. Ze hacken eerst bestaande gebruikers en verkopen de accounts vervolgens voor een goedkopere prijs op deze zwarte markten. Blijkbaar zijn er flink wat mensen die hier in zijn geïnteresseerd en deze accounts opkopen!

Torrents Time blijkbaar vol met beveilingsrisico’s

Torrents Time was de afgelopen tijd flink in het nieuws. Via deze dienst is het namelijk mogelijk om via de Pirate Bay, Popcorn Time Online en meer vanuit je webbrowser films en series te streamen. Nu blijkt echter dat de dienst niet even veilig is!

BREIN introduceert nieuw systeem om grote uploaders illegale content aan te pakken

Wij meldden je een aantal dagen terug dat BREIN heeft aangekondigd de aanval te openen op diensten als Popcorn Time Online. Nu blijkt ook dat ze de aanval openen op grote uploaders van illegale content. Dat gaan ze met een nieuw systeem doen.

Trailer van de eerste film met een GoPro is geschoten staat online!

De trailer van de eerste film die met een GoPro is geschoten is online. Vanaf 21 april is de toffe film in de bioscoop te zien!

Apple voor de rechter gesleept om Error 53

Het was een week geleden groot nieuws. Als jij je iPhone-vingerafdrukscanner door een derde partij liet maken kon het zijn dat je telefoon er plots mee kapte. Je kon hier niets anders aan doen behalve een nieuwe aanschaffen. Daar is Apple nu voor aangeklaagd.

Nieuwe Google VR-bril is zonder smartphone te gebruiken

Het lijkt erop dat de nieuwe VR-bril van Google te gebruiken is zonder smartphone. Ook heb je geen computer nodig. Dat is weer een slimme innovatie van de internetgigant, want dat is wel een nadeel van de huidige VR-brillen!

Het populaire Runkeeper is overgenomen door Asics

Het bekende sportmerk Asics heeft Runkeeper overgenomen. Deze app helpt je tijdens het hardlopen om allerlei zaken bij te houden, zoals je tijd en de route die je loopt.

Duck Hunt in VR is awesome!

Nieuwe functionaliteit Instagram laat je weten hoe veel mensen je video hebben gezien

Het was voorheen niet mogelijk om te weten hoe veel mensen jouw Instagram-video hebben gezien. Daar komt verandering in, want Instagram wil je dit laten weten! Bron

Een visualisatie van de mindere resultaten van Twitter

Het gaat niet best met Twitter. Dat is iets wat de onderstaande grafiek die we via Business Insider tegenkwamen visualiseert. Gaat het tij nog keren? Wij zijn bang van niet.

Qualcomm werkt aan een chip voor wearables

Qualcomm is een chip aan het ontwikkelen die speciaal voor wearables functioneert. Het gaat hierbij om de Snapdragon 2100.

Facebook wil sms-mogelijkheid via Messenger aanbieden voor Android-gebruikers

Facebook gaat toetsen of Android-gebruikers blij worden van het smsen via Messenger. Dat is in ieder geval de conclusie die we trekken uit dit nieuwe initiatief van het sociale medium.

De iPhone 7 gaat waarschijnlijk geen oordopjes met ruisonderdrukking krijgen

De roddel dat de headphone-jack bij de iPhone 7 gaat verdwijnen zijn hardnekkig. Er zouden daarom ook nieuwe oordoppen worden ontwikkeld. Nu wordt er gesteld dat die geen ruisonderdrukking zullen kennen.

Apple aangeklaagd voor patentschending haptische feedback

Apple is door Immersion aangeklaagd. Het bedrijf stelt dat Apple patenten van hen voor haptische feedback onrechtmatig heeft gebruikt bij de Apple Watch en de nieuwste iPhone 6-modellen!

Reageer op artikel:
Vandaag: eerste film die enkel door een GoPro is geschoten, Apple meerdere malen voor rechter gesleept en meer
Sluiten