Daniel Koster
Daniel Koster Rides 8 apr 2016

Vandaag: eerste Tesla Model 3 in het wild gezien, transparant hout is een feit en meer

Hoppa! Het weekend is begonnen. Stiekem breken wij op de redactie ons eerste biertje open. Maar, het weekend is niet écht begonnen voordat het overzicht van het technieuws van vandaag is getikt. En natuurlijk ook niet voordat we je vertellen dat je hier het nieuws van de afgelopen week kunt checken! Daarna kunnen we wel volop van ons weekend gaan genieten. Fijn weekend alvast!

De Tesla Model 3 in het wild gezien

De Tesla Model 3 is werkelijkheid. Dat is in ieder geval hetgeen je kunt opmaken uit de onderstaande video. Daarin zie je de auto over de straat rondrijden. En de rest maar wachten tot eind 2017 op hun Model 3’s!

Facebook blijft bezig, nu met het brengen van weerberichten

Facebook blijft innoveren. Het bedrijf wil je nu bovenaan je tijdlijn vertellen wat het weer is en gaat zijn op je huidige locatie. Deze functionaliteit is in het Verenigd Koninkrijk al uitgerold, maar wanneer dat in Nederland zal gebeuren is nog onbekend.

Achter de schermen beelden van Cookie Monster tijdens het maken van de Siri reclame zijn briljant

Apple zou al 70 iPhones hebben ontgrendeld voor de FBI

We weten nu allemaal wel dat Apple met de FBI in de clinch zit aangezien het één van zijn iPhones niet wilde ontgrendelen. Nu stellen bronnen echter dat Apple dit al voor een stuk of zeventig telefoons heeft gedaan. Dat is niet mis!

Welke Facebook emoji wordt het meest gebruikt?

Facebook Reactions is nu al een tijdje een feit. Je kunt daar met allerlei emoji’s reageren op artikelen, foto’s en meer. Weet je welke het meest is gebruikt? De hart-emoji!

Gaaf: chip kan beroertes en aanvallen voorspellen

Een kleine, slimme computerchip kan een doorbraak zijn voor mensen die bijvoorbeeld epilepsie hebben. Door middel van het analyseren van hersengolven kan de chip namelijk voorspellen wanneer iemand een aanval of beroerte krijgt. Hoe dat werkt lees je hier.

Check hoe de toffe POV Harcore Henry view is gemaakt in deze muziekvideo

Gebruik van Facebook neemt af

Volgens een rapport neemt het gebruik van Facebook af. Zo zou er in een jaar 5,5 procent minder worden gedeeld. Het aantal persoonlijke berichten in die tijd is zelfs met 21 procent afgenomen. De redenen hiervoor?

Een simpele uitleg van de Panama Papers

Ook Uber werkt aan zelfrijdende auto

Uber werkt ook aan een zelfrijdende auto. Hierbij heeft het natuurlijk wel werknemers nodig. Een goede slag is geslagen. Het bedrijf heeft namelijk een ingenieur van Ford zover gekregen om voor Uber te gaan werken!

Eerste foto’s van GoPro’s Omni vrijgegeven

GoPro is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de Omni. Dit is een rig voor verschillende GoPro’s waarmee je in 360-graden kunt filmen. Deze zijn er al, maar de officiële rig van GoPro is een stuk goedkoper, winnen!

Outlook-gebruikers kunnen nu allerlei kalenders integreren

Het is wel zo handig dat je al je verschillende kalenders op één plek kunt inzien. Dat is met Outlook nu een stuk meer het geval. Je kunt vanaf nu via de iOS- en Android app de kalenders van Facebook, Evernote en Wunderlist integreren in de Outlook-kalender.

Nice: Microsoft’s Hub toestenbord nu beschikbaar voor iOS

Transparant hout is nu een ding

Dr. Lars Berglund is een Zweed die transparant hout heeft uitgevonden. Hij heeft namelijk een deel van het hout vervangen met plexiglas. Hierdoor komt een transparant materiaal dat uiteindelijk twee keer zo sterk is als plexiglas tot stand! Bron

Tesla Model 3 blijft als warm broodje over de toonbank vliegen

Het blijft hard gaan met de reserveringen voor de Model 3 van Tesla. We zitten nu al op 325.000 reserveringen. Tesla had verwacht dat-ie populair zou zijn, maar zo populair. Dit is slechts de eerste week!

Google zegt Swift te adopteren als primaire programmeertaal

Swift is de open source programmeertaal die door Apple is ontwikkeld. Een populaire programmeertaal omdat-ie relatief recht voor zijn raap is. Nu wordt gesteld dat Google ook fan is van de programmeertaal en ‘m naast Java als primaire programmeertaal wil adopteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: eerste Tesla Model 3 in het wild gezien, transparant hout is een feit en meer
Sluiten