Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 25 aug 2015

Vandaag: Eindelijk de emoji waar we op hebben gewacht, Microsoft wil iPhone omtoveren tot 3D-scanner en meer

Het was weer een dinsdag zoals we van dinsdagen zijn gewend. Lekker druk! 25 augustus 2015 heeft dus ook weer het nodige voor jullie in petto. Er is bijvoorbeeld een nieuwe update van Whatsapp beschikbaar met nieuwe emoji’s! Wil microsoft een 3D-scanner maken van je iPhone en nog meer. Enjoy!

Instagram’s groei is ten einde

Instagram kun je tegenwoordig echt niet meer tussen je social media missen. De foto-app is in een korte tijd erg gegroeid. Die groei is echter aan het stagneren. Hoe dit komt is nog steeds een beetje onduidelijk, maar een mogelijke verklaring lees je hier.

Whatsapp heeft nieuwe update: middelvinger-emoji bestaat eindelijk!

Eindelijk is-ie er: de middelvinger emoji! Ook is het dataverbruik verminderd en is er een nieuwe slimme notificatie. Whatsapp’s vandaag uitgebrachte Android-update belooft wat. Voor alle informatie klik je hier.

Microsoft wil je iPhone als 3D-scanner omtoveren

Microsoft maakt software voor je iPhone waarmee je in plaats een 2D-foto, een 3D-scan kunt maken. Wat je uiteindelijk zou kunnen printen? Dat ontdek je in onderstaande video.

Deze 3D-printer kan tien materialen printen

In tegenstelling tot de meeste 3D-printers die alleen plastic kunnen printen is de nieuwe printer van MIT een stuk specialer. De printer kan tien verschillende materialen in een onderwerp printen. De voordelen die je hier mee hebt lees je hier.

Film-functie van GTA V naar PS4 en XBOX One

Binnenkort kun jij filmpjes maken van GTA V op je PS4 of Xbox One. Rockstar Editor wordt nu ook voor de andere gameconsoles beschikbaar. Voor alle informatie klik je hier.

Cortana is nu te installeren voor Android!

De AI van Windows is nu officieel te downloaden voor Android. Of het precies werkt zoals het ook op een Windows Phone werkt is nog de vraag. Meer informatie lees je hier.

Rusland blokkeert Wikipediapagina over Hasj

Rusland heeft onlangs Wikipedia volledig geblokkeerd omdat er op de site te lezen was hoe je hasj kon maken. Censuur komt wel vaker voor in Rusland rondom dit soort onderwerpen. Alle informatie lees je hier.

Samsung’s nieuwe note kampt met problemen

De nieuwe Note 5 van Samsung heeft wat problemen rondom de stylus. Als deze verkeerd om in de telefoon wordt gezet, kan dit de telefoon beschadigen. Check onderstaande video maar.

280 mensen ontslagen bij Sanoma

De Finse uitgeverij heeft veel mensen ontslagen wegens bezuinigingen. Met de bezuinigingen denken ze vijftig miljoen euro te besparen. Meer details zijn hier te lezen.

De muziekspeler van Neil Young vertraagd door te weinig investeringen

De muziekspeler die de singer-songwriter Neil Young zou uitbrengen heeft wat vertraging opgelopen. De PonoPlayer kan voorlopig nog niet doorgaan wegens ‘gebrek aan middelen’. Overige informatie vind je hier.

Hackers kunnen bij je inloggegevens door een slimme koelkast

Onderzoekers hebben een lek gevonden in de slimme koelkast van Samsung. Hierdoor zouden hackers je Google-gegevens kunnen ontdekken. Hoe dit mogelijk is lees je hier.

De nieuwe drone van Sony neemt vlucht

Het nieuwe prototype van de drone van Sony is te zien in een video. Check ‘m hieronder en meer info lees je hier.

Reageer op artikel:
Vandaag: Eindelijk de emoji waar we op hebben gewacht, Microsoft wil iPhone omtoveren tot 3D-scanner en meer
Sluiten