Vandaag: Eindelijk een ns-melding wanneer je moet uitchecken, ‘design iPhone 6 gekopieerd’ en meer

Afgelopen week draaide voornamelijk om de software-aankondigingen van Apple. Denk aan iOS 10 en macOS Sierra, maar daar bleef het uiteraard niet bij. De NS heeft goed nieuws rondom een experiment, je kunt voetbal spelen in Facebook Messenger en meer. Check it out!

Design van de iPhone 6 is gekopieerd

Een Chinees bedrijf claimt dat het design van de iPhone 6 gekopieerd is. De iPhone 6 (Plus) mag in Beijing dan ook niet meer worden verkocht totdat de zaak is opgelost. Wauw! (Bron)

Android Nutella? Nee hoor!

Hoe Android N uiteindelijk gaat heten is nog onbekend. Ongeveer de halve wereld denkt Nutella, maar in de laatste developers versie is een leuke easter egg gevonden. Het nieuwe besturingssysteem van Google gaat namelijk Android Namey McNameface heten. Verwijzend naar de Boaty McBoatface grap. Heb je die grap gemist? Come on!

Pokémon Go is in juli voor iOS en Android beschikbaar

Pokémon als augmented reality game op je smartphone, het duurt niet lang meer! Hier hoort de accessoire Pokémon Go Plus bij. Die kost zo’n 35 dollar en werkt samen met de app. Je leest er hier meer over.

Een melding wanneer je moet uitchecken, yes please!

NS is eindelijk met beacons aan het testen om mensen via de app eraan te herinneren dat ze niet vergeten uit te checken. Bij een succesvolle test wordt het uiteraard doorgevoerd. Je vindt hier meer info.

Voetballen in Facebook Messenger

We wisten al dat je een potje basketbal in Messenger kon spelen, daar lees je hier meer over. Maar nu kun je ook voetballen. Verstuur de voetbal emoji ⚽️ naar een maatje en het spel kan beginnen. Succes!

X Power van LG, smartphone met grote batterij

Een smartphone met accucapaciteit van 4100mAh en een behuizing van 7,9mm dik, LG gaat ‘m binnenkort op de markt brengen. Je leest er hier meer over.

Project Scorpio, een krachtige Xbox One voor VR en 4K-gaming

Naast de kleine Xbox One S heeft Microsoft ook de krachtige Project Scorpio gepresenteerd. Deze Xbox One is speciaal voor virtual reality en 4K-gaming bedoeld en komt eind 2017 op de markt worden gebracht. Fallout 4 komt bijvoorbeeld als virtual reality-game uit. Je leest er hier meer over.

Gaat Samsung Android voor Tizen omruilen

Het gesprek is al een tijdje gaande, Samsung wil het liefst afstand nemen van Android en zich richten op Tizen. Een medewerker van Samsung, die graag anoniem wil blijven, vertelt namelijk dat wanneer je geen eigen ecosysteem hebt, je geen toekomst hebt. (Bron)

Standaard apps Apple in iOS 10 te verwijderen

iOS 10 wordt een prima besturingsysteem. Dat blijkt wel uit deze aankondiging afgelopen week. Maar wat niet werd verteld is dat je ook standaard apps van Apple in iOS 10 ook kunt verwijderen.

Reageer op artikel:
Vandaag: Eindelijk een ns-melding wanneer je moet uitchecken, ‘design iPhone 6 gekopieerd’ en meer
Sluiten