Vandaag: Facebook gaat strijd aan met LinkedIn, Chewbacca in het Engels is maf en meer

Facebook wil domineren. Dat doet het medium al, maar het kan beter. Vandaar dat nu de pijlen op LinkedIn worden gericht. Lees er onderstaand meer over. Ook vind je hier andere dingen die zich vandaag in de techwereld afspeelde.

De Samsung Galaxy S8 wordt uitgesteld

Samsung heeft even de tijd nodig om alles weer op orde te krijgen. Dat begint met de S8. Het apparaat moet de bittere nasmaak van de Note 7 doen verdwijnen. Om ervoor te zorgen dat-ie niet ook in vlammen uitbarst, is de lancering van het apparaat nu uitgesteld tot april.

Amazon Prime video en Amazon Echo komen naar Nederland

Ken je de slimme speaker van Amazon, de Echo? Die komt naar Nederland. Dat is nice, want dat apparaat wordt aangeprezen. Ook de videodienst van Amazon komt naar Nederland. Wanneer is alleen nog wel de vraag.

Facebook komt met LinkedIn-achtige functie

Facebook probeert bedrijfsmensen meer en meer naar zich toe te trekken. De volgende functie is daarvoor ontwikkeld. Daardoor wordt LinkedIn aangevallen. Je kunt nu via een speciale bedrijfspagina met sollicitanten communiceren en meer.

Ook op professioneel gebied een succes

Samsung biedt excuus op traditionele manier aan

Samsung is openlijk zijn excuses aan het aanbieden voor het Note 7-incident. Dit door advertenties in ‘The Wall Street Journal’, ‘The New York Times’ en ‘The Washington Post’ te plaatsen. Bron

Eerste Hyperloop wordt in Dubai gebouwd

Het ziet ernaar uit dat de eerste Hyperloop-verbinding in Dubai wordt aangelegd. Hierdoor kun je vanaf Dubai in zeer korte tijd naar omringende plaatsen komen. En dat alles met de trein. Wij hopen dat het revolutionaire transportmiddel gauw begint te lopen, want wij willen ‘m in Nederland zien!

Vine toch niet dood?

Er is nog kans op leven voor Vine. Want het gerucht gaat dat Twitter op zoek is naar iemand die Vine wil overnemen. De vraag is dan alleen of er gegadigden zijn, maar die kans is natuurlijk aanwezig.

Chewbacca Engels horen praten is best wel weird

YouTube biedt video’s aan in HDR

Wij zijn af en toe al verbaasd over de kwaliteit van de video’s op YouTube. Die verbazing gaat enkel toenemen, aangezien het medium nu ook content in HDR streamt. Lekker bezig guys.

De nieuwe Pokémon Go-update is nice, maar niet helemaal

Laten we maar eerst positief beginnen. Pokémon Go gaat binnenkort met nieuwe Pokémon komen. Tja, wij vinden dat niet echt boeiend, want we willen eerst de 150 originele Pokémon vangen, maar goed. Ook is de tracker waarmee je kunt zien welke Pokémon in de buurt zijn gemaakt. Dat is super nice. Een minpuntje: als je boven een bepaalde snelheid gaat kun je geen beloningen meer innen bij Pokéstops.

WhatsApp en Facebook stoppen met delen van data

Wij hebben in Europa mazzel. Want Facebook en WhatsApp gaan (tijdelijk) stoppen met het uitwisselen van data. Dat komt door druk vanuit de Europese Unie. Het is alleen niet duidelijk hoe lang dat het geval zal zijn.

Snapchat komt met nieuwe update

Snapchat is van een update voorzien. Hierdoor is het gemakkelijker geworden om Snaps met vrienden te delen. Dat is niet het enige, je kunt ook Wereldlenzen uitproberen. Check hier meer informatie over de update.

Reageer op artikel:
Vandaag: Facebook gaat strijd aan met LinkedIn, Chewbacca in het Engels is maf en meer
Sluiten