Daniel Koster
Daniel Koster 6 mei 2016

Vandaag: je smartwatch bedienen via je huid, flexibele smartphone met holografisch scherm en meer

Ken je dat nummer ‘friday’ nog? Dat nummer is vandaag helemaal van toepassing aangezien het vrijdag is. Vrijdag staat daarnaast ook garant voor het laatste techoverzicht van deze week. De rest van het technieuws van de afgelopen week vind je trouwens hier! Fijn weekend.

Handig: vanaf nu via de Netflix app instellen welke kwaliteit video je wilt genieten

Je kunt ook Netflixen via je telefoon. Daar heb je namelijk een speciale app voor. Echter is er een probleem: dit kost data. Netflix wil jou echter ook zonder Wifi laten genieten van series en films. Daarom kun je vanaf nu de kwaliteit kiezen waarin je wilt Netflixen.

Het is bijna zeker: Steven Wright is toch niet bedenker Bitcoin

Het is redelijk zeker dat Steven Wright toch niet de bedenker van de Bitcoin is. Tenminste, dat wordt door een bron gesteld. Zij zetten allerlei redenen voor je uiteen die hinten dat Wright niet Satoshi Nakamoto is.

De Model S 70 kent een update waar je voor moet betalen

Tesla heeft iets geniepigs gedaan. De Model S 70 kent een 70 kWh batterij. Echter is-ie stiekem voorzien van een tweak waardoor-ie 75 kWh wordt. Hoe je zorgt dat deze tweak in werking treedt? Je moet Tesla geld betalen, een kleine drieduizend euro. Slim, of lullig?

Facebook test bloemetjesemoji voor Moederdag

Facebook heeft een nieuwe Facebook Reactions emoji toevoegd. Speciaal voor Moederdag kun je nu zaken liken door middel van een bloemetje. In Nederland is de emoji naar ons weten geen feit helaas. Wat maakt het ook uit. Volgens een onderzoek worden de nieuwe reacties amper gebruikt!

Samsung lekt per ongeluk foto’s van de Gear Fit 2 en Gear IconX

De Gear Fit 2 is een wearable voor tijdens het sporten. De Gear IconX zijn oordoppen. Nu heeft Samsung per ongeluk foto’s van deze twee apparaten gelekt. Dat is niet zo slim!

Windows 10 staat nu op 300 miljoen apparaten

Windows 10 bestaat al een tijdje. Het duurt echter ook een tijdje voordat het besturingssysteem op de apparaten van de Windows-gebruiker staat. Driehonderd miljoen mensen hebben het besturingssysteem nu op hun apparaat staan. In maart waren dat er nog 270 miljoen!

Een flexibele smartphone met holografisch scherm is een feit

Het is een groep wetenschappers gelukt om een flexibele smartphone te creëren. Dat apparaat kan dus buigen. Tof! Dat is niet eens het enige. Want de smartphone is voorzien van een holografisch scherm. Wat een gaaf apparaat!

Elon Musk is zo druk met Tesla dat ‘ie vaak op kantoor blijft tukken

De Tesla Model 3 is nu al een succes. Honderdduizenden reserveringen voor de auto stroomden binnen. Het probleem is alleen dat Tesla moeite heeft om aan die vraag te voldoen. Musk doet er daarom alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Zo druk is ‘ie ermee dat hij vaak op kantoor blijft slapen. Hart voor de zaak die man! Bron

Vet: SkinTrack laat je je smartwatch navigeren door op je huid te drukken

Je smartwatch via je huid bedienen? Dat kan met deze nieuwe innovatie. Nice!

SpaceX slaagt er wederom in om Falcon 9 op drijvende droneschip te laten landen

Het is SpaceX wederom gelukt om de Falcon 9 raket buiten de atmosfeer te brengen en weer op aarde te laten landen. Sterker nog, de raket is op een drijvend droneschip geland. Vet!

Bedenkers van Siri komen met Viv

De bedenkers van Siri hebben nu Viv ontwikkeld. Apple doet niet mee aan dit feestje. Viv is volgens geruchten een slimmere versie van Siri. Dat zou dus slecht nieuws zijn voor Apple!

GoPro gaat niet zo lekker!

Het gaat niet lekker met GoPro. De omzet van het bedrijf was vijftig procent lager dan de omzet was een jaar geleden. Toch zegt het bedrijf dat er een solide vraag naar de actiecamera’s is. Wat ook een domper is, is dat de Karma drone van GoPro een half jaar is vertraagd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: je smartwatch bedienen via je huid, flexibele smartphone met holografisch scherm en meer
Sluiten