Daniel Koster
Daniel Koster Apps 6 dec 2016
Leestijd: 4 minuten

Vandaag: fout ontploffende Note 7 eindelijk bekend, Instagram komt met nieuwe functies en meer

Dat de Note 7 een probleempje had is algemeen bekend. Maar wat nou de oorzaak was, daar hebben we lang op moeten wachten. Nu is duidelijk geworden wat er precies aan de hand was. Je leest daarover in het onderstaande nieuwsoverzicht.

Het lijkt erop dat ook de Samsung S8 geheel wordt vernieuwd

Waar we uitkijken naar de volgende iPhone, geldt dat ook voor de volgende Samsung S-smartphone. Volgens geruchten zal die ook geen headphone jack kennen, van een usb-c-poort zijn voorzien, geen homeknop hebben en Harman-speakers bevatten.

The Last of Us: Part II komt exclusief op de PlayStation 4

Ziggo voegt Netflix-ondersteuning toe

Ben jij een Ziggo-gebruiker? Dan kun je nu vast je geluk niet op. Ziggo heeft namelijk aan de Horizon-settopbox Netflix-ondersteuning toegevoegd. Dat betekent dat je de app kunt vinden in het menu van de mediaspeler. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een abonnement afsluiten, indien je dat nog niet hebt.

Apple stevent af op beste Apple Watch kwartaal

Dat meldt Tim Cook in een brief aan Reuters. De goede verkoop van het slimme horloge van Apple lijkt aan de komende kerst toe te wijzen. Volgens Cook is de Watch één van de meest populaire cadeautjes voor de feestdagen. Dit kan van korte duur zijn, want deze analist voorspelt dat de verkoop van de Watch met 71 procent gaat afnemen.

Apple begint met publiceren van onderzoek naar AI

Apple-onderzoekers gaan een gedeelte van hun werk omtrent AI’s publiceren. Dit om meer mensen te bereiken en het gesprek omtrent AI’s te voeden. Tot nu toe hield Apple dit soort research altijd voor zichzelf, dus dit is revolutionair te noemen.

Pokémon Go gaat samenwerking aan met Starbucks

Het lijkt er sterk op dat Pokémon Go met Starbucks gaat samenwerken. Hmm, dat vinden we wel een beetje laat, maar ook slim. Ten eerste zou er een speciale Pokémon-Frappucino komen. Ook zou de Starbucks een gesponsorde locatie worden waarbij de locaties in het spel tot gyms en Pokéstops worden omgetoverd.

BMW laat zelfrijdende auto door München rijden

BMW wil de strijd aangaan met Tesla en Uber door zelfrijdende auto´s door de straten van München te laten rijden. Het gaat voor nu om een experiment, maar mocht het een succes worden, dan kunnen ook andere steden binnenkort de zelfrijdende BWM-taxi pakken.

Instagram maakt het onder andere mogelijk om comments uit te zetten

Instagram is de laatste tijd on a roll. Eerder zorgden ze er al voor dat mensen specifieke woorden van hun content konden weren en nu kunnen ook comments worden uitgezet. Daarnaast wordt het mogelijk om reacties te ‘hearten’ en meer. Lekker bezig, Insta!

Nieuwe functies op je favoriete medium

LG G6 is waterdicht

Steeds meer smartphones worden waterdicht. Het lijkt erop dat hetzelfde voor de nieuwe LG G6 opgaat. Daarnaast heeft de G6 de mogelijkheid tot draadloos opladen. De smartphone wordt in februari 2017 verwacht.

Het ontwerp is dé reden voor de ontploffende Note 7

Het blijft een beetje stil vanuit Samsung omtrent wat nou de reden is voor de exploderende Note 7. Maar nu stelt iemand anders dat ‘ie weet wat de oorzaak is. De batterij zou te dun zijn (hier werd op gekort door de beschermende coating te verwijderen) en niet genoeg ruimte hebben (waardoor de batterij wanneer-ie warm werd niet genoeg kon uitzetten).

Nieuwe manier van comprimeren maakt Netflix op mobiel mooier

Ken je dat, dat het je niet echt uitmaakt hoe iets werkt, maar je gewoon blij bent dat het werkt? Dat heb ik in dit geval met deze nieuwe tweak van Netflix. Die zorgt er namelijk voor dat je via je mobiele telefoon van betere Netflix-kwaliteit kunt genieten. Winnen.

Facebook schakelt hulp van gebruikers in bij opsporen van nep-nieuws

Facebook heeft een nieuwe manier gevonden om nep-nieuws op te sporen. Door bepaalde gebruikers de melding te geven dat een bericht van lage kwaliteit is. Op die manier waarschuw je elkaar dat iets niet helemaal pluis is. Slim!

Neflix gaat 6 miljard uitgeven aan Netflix-series in 2017

Netflix blijft investeren in eigen series. Zo heeft het medium aangegeven nog eens bijna zes miljard euro te investeren in twintig Netflix-series. Als tien van die twintig series maar half zo goed zijn als Stranger Things, komen wij de deur de komende tijd niet meer uit.

De reden waarom het Netflix-filmaanbod zo tegenvalt

Dit komt volgens de CEO omdat maar eenderde van de Netflix-gebruikers films kijkt. Het overgrote deel kijkt Netflix voor de series. Daarom krijgen series ook een voorkeursbehandeling. Wij vragen ons alleen af waarom het niet én én kan zijn…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: fout ontploffende Note 7 eindelijk bekend, Instagram komt met nieuwe functies en meer
Sluiten