Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 7 nov 2016

Vandaag: Gmail-update laat je verzonden mails ongedaan maken, nieuwe iPhone 7-kleur en meer

Nice, eindelijk komt Gmail met een langverwachte Gmail-update. Deze Gmail-update laat je verzonden mails ongedaan maken. Je leest hieronder hoe dat kan, en ook vind je hier de rest van het technieuws van maandag 7 november.

De Nederlander is rebels en blijft illegaal downloaden

BREIN is de Nederlander harder aan het aanpakken om zo het illegaal downloaden tegen te gaan. Maar het lijkt erop dat deze aanpak niet helpt. Dit aangezien het aantal illegale downloads niet afneemt.

De Samsung Galaxy S8 krijgt een eigen AI assistent

Google Assistent en Siri, dat zijn welbekende AI assistenten. De volgende is nu een feit en wordt door Samsung ontwikkeld. Die zou aan de S8 worden toegevoegd en volgens de geruchten Bixby gaan heten. Beetje rare naam vinden wij.

Gmail-update laat je via je iPhone het verzenden van een bericht ongedaan maken

Je weet het vaak meteen als je bent vergeten een bijlage toe te voegen. het mailtje met als onderwerp ‘oeps, bijlage vergeten’ is zo stom. Gelukkig kun je met de nieuwe Gmail-update een verzending ongedaan maken. Wanneer je op verzenden drukt zie je rechtsonder kort ‘Undo’ staan. Chill, die Gmail-update.

Een efficiëntere workflow

WhatsApp voor iOS ondersteunt nu GIFjes

Ben jij een iOS-gebruiker dan heb je vast WhatsApp op je telefoon staan. Als jij ‘m even update, dan kun je daar nu GIFjes mee versturen. Wij houden van GIFjes, en zijn daar dus enorm blij mee. Sterker nog, we bieden je alvast een arsenaal aan GIFjes aan.

De App Store is met honderden nep-apps overspoeld

Je moet oppassen wat voor applicaties je downloadt. Het kan nog wel eens gebeuren dat je een geïnfecteerde app te pakken hebt. Deze proberen je gegevens te verzamelen en vervolgens bijvoorbeeld door te verkopen. Het zou om honderden apps in de App Store gaan.

Volgend jaar geen nieuwe iPhone SE

Wij zouden dat apart vinden, maar volgens een bron gaat de iPhone SE niet van een upgrade worden voorzien. Dat terwijl de wereld prima was te spreken over deze kleinere, goedkopere iPhone.

Evan Blass lekt foto van vermoedelijke Windows-telefoon

Evan Blass, ken je die dude? Hij is een bekende smartphone-lekker. Nu heeft ‘ie weer een primeur te pakken. Hij stelt dat er een Windows-telefoon aankomt die door Dell wordt gemaakt. Het leek uit zijn eerste tweet om een concept te gaan, maar hij stelde daarna dat dat niet het geval is.

Facebook en Zuckerberg mogelijk aangeklaagd door Duitse overheid

Je bent als sociaal medium verplicht om illegale berichten te verwijderen. Doe je dat niet, dan heb je een probleem. Facebook gaat hier echter niet goed (genoeg) mee om. Daarom is er nu een onderzoek gestart naar diverse Facebook-werknemers, waaronder Mark Zuckerberg, met een mogelijke aanklacht.

Tesla Model S vliegt in de brand

Snel: goedkopere MacBook Pro dongels

Ja, de MacBook Pro kent enkel een usb-c-ingang. Dus je hebt een dongel nodig voor andere apparaten. Apple heeft hier wat kritiek op gekregen en komt nu met een compromis. De dongel is tot het eind van het jaar goedkoper.

Reden voor exploderende SpaceX-raket gevonden

Elon Musk heeft aangegeven dat het mysterie rondom de exploderende SpaceX-raket is opgelost. Het zou gaan om een onvoorzien probleem dat nog nooit eerder is voorgekomen, ook niet bij andere ruimtevaartbedrijven. Succes daarmee.

Werkt Facebook aan een eigen telefoon?

Facebook voert iets in zijn schild. Het is alleen niet helemaal duidelijk wat. Het aannemen van diverse telefoon-ontwikkelaars is in ieder geval wel een aanwijzing. Wil het sociale medium een smartphone ontwikkelen? Het zou maar zo kunnen!

Google wil met mobile first zoekopdrachten gaan komen

Tenminste, daar wordt aan gedacht. Google wil mensen die via mobiel zoeken prioriteit gaan geven over desktop-gebruikers. Hiermee geeft het bedrijf een duidelijk signaal af, en dat is dat mobiel internetten belangrijker én de toekomst is.

Krijgen we een iPhone 7 Jet White?

Apple zou met een iPhone 7 Jet White bezig zijn. Dat betekent dus een nieuwe iPhone-kleur. Wij vinden dat wel fijn, hoe meer keus, hoe beter. Of we de Jet White zouden kopen is alleen de vraag, want die zal dan waarschijnlijk net als de Jet Black sneller krassen. Je checkt hier een voorbeeld van de Jet White.

Tesla stopt met gratis superchargers per 1 januari 2017

Wil jij een Tesla aanschaffen? Dan kun je dat maar beter voor 1 januari doen. Na die datum zul je voor het superchargen moeten betalen. Dat is juist dé chille manier van opladen en gaat je dan dus meer geld kosten.

Reageer op artikel:
Vandaag: Gmail-update laat je verzonden mails ongedaan maken, nieuwe iPhone 7-kleur en meer
Sluiten