Daniel Koster
Daniel Koster Apple 23 mei 2016

Vandaag: gelekte iPhone 7 foto verrast de wereld, plus-size bikinimodel op Facebook geweigerd en meer

De maandag kijk je toch altijd het meest tegenop. Vooral als je ontwaakt en je hoort de regen tegen je ramen spetteren. Echter is de dag weer omgevlogen. Aangezien we in het weekend geen nieuwsoverzicht hebben geplaatst vinden je hier een wat langer nieuwsoverzicht. Al het technieuws van vandaag én het belangrijkste nieuws van het weekend kom je in het onderstaande tegen!

YouTube laat je blik werken op YouTube VR

YouTube gaat een speciale app ontwikkelen zodat je via je mobiele telefoon van VR-content kunt genieten. De app zal ‘YouTube VR’ heten en werkt via Daydream. Dit is het VR-platform van Google waarmee je via Android en dus je mobiele telefoon van hoge kwaliteit VR-content kunt genieten. Hier krijg je een voorproefje van de app, cool!

Google maakt met Levi’s slimme kleding die ook nog eens modieus is

Vandaag kon je op WANT lezen dat Google een samenwerking met Levi’s aan is gegaan. Het resultaat is een toffe jas. Deze laat je je telefoon bedienen door middel van de mouw!

De flip phone van Motorola lijkt terug van weggeweest

Ken je de RAZR nog? Dit is één van de meest succesvolle telefoons ooit. Waar jij ‘m nog van kent? Nou, dat je ‘m uit kon klappen. De flip phone, weet je nog? Lees er snel meer over!

Spotify laat prijs voor familieabonnement zakken

Spotify heeft de prijs voor het familieabonnement aangepast. Je moest eerder per gezinslid namelijk vijf euro betalen. Hiermee was de dienst duurder dan Apple music. Je kunt nu echter voor zes personen een abonnement afsluiten die 14,99 kost. Tel uit je winst!

Google komt met applicatie voor het doen van wetenschappelijke experimenten

Google blijft maar van vernieuwende ideeën realiteit maken. Nu ook met de Google’s Science Journal app. Het is via deze app mogelijk om wetenschappelijke experimenten uit te voeren. Je kunt namelijk via de app diverse soorten data analyseren en dan tot een grafiek omzetten.

Facebook weigert advertentie van plus-size bikinimodel

Een bikinimodel die wat meer rondingen kent dan het gemiddelde bikinimodel is door Facebook geweigerd als advertentie. De reden hiervoor is dat Facebook vindt dat de foto een lichaam op “een ongewenste manier” afbeeldt.

BMW en Audi hebben plannen voor de zelfrijdende auto

Verschillende automerken hebben aangegeven aan zelfrijdende auto’s te werken. Nu ook BMW en Audi. BMW wil in 2021 een zelfrijdende auto op de weg hebben. Dat is een flinke uitdaging. Audi neemt wat langer de tijd en wil in 2025 de eerste zelfrijdende auto op de weg zien.

Wij vinden de 3D-geprinte motor van Airbus nice

Het materiaal dat uit de 3D-printer komt weegt bijna niets. Dat blijkt uit deze prachtige motor. Die weegt namelijk 35 kilogram. De motor zelf is door Airbus ontwikkeld. Iets met spijkers en koppen slaan!

Student krijgt 15 maanden voorwaardelijke celstraf voor blootstellen lek politie

Dit is een maf verhaal. Een Sloveense student heeft een voorwaardelijke celstraf van vijftien maanden aan de broek gekregen voor het blootstellen van een beveiligingslek. Hij trof voor school een lek aan bij de politie en kaartte dit aan. Echter werd er niets mee gedaan en toen ‘ie het publiekelijk aankaartte werd hij opgepakt.

De modulaire smartphone van Google wordt in 2017 werkelijkheid

Google is al een tijd bezig met het ontwikkelen van een modulaire telefoon. Nu heeft het bedrijf aangegeven dat deze telefoon vanaf 2017 werkelijkheid zal worden. Je kunt met deze smartphone onderdelen verwisselen in zes modules. gaaf!

Nieuwe update Oculus laat mensen gemakkelijker illegale kopieën gebruiken

Oeps, Oculus heeft een beetje een stomme fout gemaakt. Een nieuwe update blokkeert namelijk Revive. Door dit te doen is het gemakkelijk voor gebruikers van de VR-bril om illegale kopieën te verspreiden!~

De iBot, de rolstoel met vier wielen, wordt nieuw leven ingeblazen

Toyota gaat in samenwerking met één van de ontwikkelaars van de Segway de iBot nieuw leven inblazen. Deze rolstoel kent vier wielen. Hierdoor is het mogelijk om met de rolstoel trappen te beklimmen bijvoorbeeld. Dat is een flinke verbetering van de traditionele rolstoel.

Onderzoek toont aan dat fervente selfiemakers denken dat ze schattiger zijn dan ze daadwerkelijk zijn

Maak jij vaak selfies? Dan is de kans groot dat jij denkt dat je schattiger bent dan je daadwerkelijk bent. Dat is in ieder geval de conclusie van dit onderzoek. Voor ons niet een totale verrassing trouwens, deze conclusie!

iPhone 7 foto lijkt geruchten te bevestigen

Er is wederom een iPhone 7 foto opgedoken. Deze iPhone 7 foto flink wat geruchten te bevestigen, zoals dat-ie andere antennestrepen kent en een grotere camerasensor kent. Ook zijn er twee camera’s op de iPhone 7 foto aan te treffen. Daarnaast is er een hoes die vermoedelijk voor de iPhone 7 is bedoeld uitgelekt. Deze laat zien dat het apparaat vier speakers zou kennen. Dat is verrassend te noemen! Tot slot heeft Apple eindelijk uit de doeken gedaan hoeveel ruimte iOS inneemt: tussen de vier en zes gigabyte.

Indiegogo gaat samenwerking aan met Arrow Electronics

Indiegogo wil startups een handje helpen met het ontwikkelen van gadgets. Dit is namelijk één van de zere plekken bij (goede) ideeën voor een elektronisch apparaat. Arrow Electronics is hierbij het middel. Slim en nobel van Indiegogo!

Reageer op artikel:
Vandaag: gelekte iPhone 7 foto verrast de wereld, plus-size bikinimodel op Facebook geweigerd en meer
Sluiten