Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 12 jul 2016

Vandaag: Google Docs verpest leven van willekeurige vrouw, hilarische Pokémon Go vals speler en meer

Damn, we kunnen nog steeds niet om Pokémon Go heen. Overal waar we kijken zien we Pokémon of berichten over Pokémon. Maar goed, laten we eerlijk zijn, de wereld is meer dan Picachu en Rattata! Toch? Als je het onderstaande checkt zul je er achter komen van wel. Jup, we hebben het over het belangrijkste nieuws van dinsdag 12 juli. En ja, daar zul je ook weer voldoende nieuws over Pokémon Go tegenkomen!

Hoe Google Docs het leven van een willekeurige vrouw (onbedoeld) zuur maakt

Het is je wellicht wel opgevallen dat de templates bij Google Docs altijd een random naam gebruiken? ‘Casey Baumer’ is die naam. Nu heeft die naam zelf geen betekenis. Behalve dan dat er echter iemand is die Casey Baumer heet. En die krijgt bijvoorbeeld via Facebook allerlei berichten van vreemden die niet begrijpen dat zij niets met Google Docs heeft te maken. Oeps! Bron

Twitter laat je nu GIFs tot 15 megabytes uploaden

Wij zouden niet weten waarom, maar er is blijkbaar een flinke behoefte aan het toevoegen van gigantische GIFs op Twitter. Dat is in ieder geval de enige reden die wij kunnen bedenken dat Twitter je nu GIFs tot vijftien megabytes op het medium laat plaatsen. Veel plezier! Bron

Voor het eerst ooit negatieve rente op overheidsleningen

Voor het eerst in vijfhonderd jaar is het zo dat je in Nederland een negatieve lening ontvangt op een overheidsrente. Het komt er dan dus op neer dat je wanneer je geld aan de overheid leent je minder dan het geleende bedrag terugkrijgt. Dat is natuurlijk vreemd, maar heel simpel gezegd een gevolg van de economische crisis waar we nog steeds in verkeren.

Samsung steekt geld in baanbrekende innovaties

Samsung heeft flink wat vingers in de pap. Nu lijken daar twee nieuwe vingers bij te zijn gegroeid. Het bedrijf investeert namelijk in een snel oplaadbarte batterij én in zelfhelend materiaal. Je kunt je vast wel voorstellen waarom deze zaken voor een technologisch bedrijf als Samsung aantrekkelijk zijn!

Groot deel uitgevers gaat akkoord met miljoenendeal van Spotify

Een tijdje terug raakte Spotify in ophef. De reden hiervoor was dat er royalty’s niet waren betaald. Uiteindelijk kwam Spotify er met de uitgeversvereniging NMPA uit en sloot een deal. Het bedrijf zou zo’n 27 miljoen euro uitbetalen aan aangesloten uitgevers. Nu gaat bijna iedereen akkoord met deze deal. De rest van de uitgeverijen zal zelf actie ondernemen of bij de pakken neer gaan zitten!

De rechter heeft gesproken: Apple moet nieuwe iPhone aanbieden als-ie kapot gaat onder de garantie

Het wil nog wel eens gebeuren dat er iets mankeert met je iPhone terwijl-ie nog onder de garantie valt. Het gebeurde dan dikwijls dat je dezelfde iPhone terugkreeg die was gerepareerd. Nu heeft de rechter echter gesteld dat Apple een nieuwe telefoon moet aanbieden. Dat is toch winnen?

Huawei introduceert de Honor 8

Huawei is officieel met de Honor 8 gekomen. Deze telefoon kent een 5,2 inch-scherm met een 1080p-resolutie. De telefoon kent prima specificaties maar is voor nu enkel in China verkrijgbaar. Is de telefoon een succes? Dan zou het maar zo kunnen dat-ie ook naar Nederland komt.

Pas op, Google krijgt volledige toegang tot je gegevens bij het installeren van Pokémon Go

Pokémon Go is het helemaal. Dat is in ieder geval wat wij kunnen concluderen aan de immense populariteit rondom het spel. Echter zijn er ook nadelen aan het spelen van het spel verbonden. Zo geef je tijdens het installeren van Go Google toestemming voor allerlei zaken. Dat gaat de wereld iets te ver! Gelukkig gaat het bedrijf hier iets aan doen, gaven ze vandaag aan. Alleen je basisinformatie zal worden geraadpleegd.

Oei: KPN blijkt woekerrentes te hebben gerekend bij aanschaf van telefoon met abonnement

ConsumentenClaim trok vandaag aan de bel. Het bedrijf heeft namelijk achterhaald dat KPN te hoge rentes rekende. Hierdoor betaalden klanten maandelijks teveel geld. Het zou zelfs gaan om bedragen oplopend tot tien euro per maand!

Vals spelen met Pokémon Go doe je zo:

Deze guy heeft een slim plan bedacht om vals te spelen met Pokémon Go. Wat hiervoor nodig is? Een drone en een telefoon. Je hebt het vast al door. Door met de drone Pokémon hotspots af te gaan én dit op een rustige manier te doen fopt de man de game. Slim, maar ook vals natuurlijk! Wil je trouwens beginnen met spelen? Op deze manier kun je meteen met Pikachu beginnen!

Uber-achtige ritjes voor Pokémon Go spelers worden nu aangeboden

Haha, dit is slim! Ook ondernemers proberen een slaatje te slaan uit de Pokémon Go rage. Zo zijn er mensen die hun auto aanbieden om mensen van locatie naar locatie te rijden. En we kunnen je nu al beloven dat er mensen zullen zijn die hier dankbaar gebruik van maken. Je loopt wat af anders op zo’n dag. Dat zou trouwens ook een oplossing kunnen zijn voor mensen die in Nederland langs het spoor lopen om Pokémon te vangen. Met de auto is dat toch een stuk veiliger! Al helemaal als je het hebt over soldaten die tegen ISIS vechten, maar tegelijkertijd ook Pokémon battles aan het houden zijn.

Reageer op artikel:
Vandaag: Google Docs verpest leven van willekeurige vrouw, hilarische Pokémon Go vals speler en meer
Sluiten