Vandaag: Google Maps-update helpt je een parkeerplek vinden, startdatum online Eredivisie bekend en meer

Daniel Koster 18 jan 2017 Google

Google Maps is al nice en de app wordt nóg beter. Een Google Maps-update gaat je namelijk helpen om een parkeerplek te vinden op je eindbestemming. Wie wil dat nou niet? Je leest meer over de functie en de rest van het technieuws in het onderstaande artikel.

Google Maps-update zorgt voor parkeerassistent

O yes, dit is ontzettend chill. Hoe vervelend is het als je de stad inrijdt, maar je je auto niet kwijt kunt? Man, niet normaal. Daar wil Google met deze Google Maps-update iets aan doen. Door een parkeerassistent toe te voegen aan Maps weet je waar nog een parkeerplek is voor jouw auto.

iPhone-google-maps

Deze Google Maps-update zit in de nieuwste bètaversie verwerkt. Die laat je dan weten of je op je eindbestemming gemakkelijk, medium of lastig een plek zult vinden. Wat nice!

De Tesla Gigafactory gaat ook motoren maken voor de Model 3

De Gigafactory neemt nu de ontwikkelen van zaken als lithium ion batterijen voor Tesla‘s en Powerwalls voor zijn rekening. Maar daar blijft het niet bij. De fabriek zal ook Tesla Model 3-motoren op zich gaan nemen.

meesterplan

Nederlandse programmeur dupeert zo’n 20.000 mensen

Een Nederlandse programmeur heeft e-mailadressen van zo’n twintigduizend mensen weten te bemachtigen. Dit deed ‘ie door in de software die hij voor bedrijven ontwikkelde backdoors in te bouwen. Deze backdoors verschaften ‘m de desbetreffende informatie.

Het hebben van een fysieke winkel passé?

Uit cijfers van het CBS blijkt dat het hebben van een fysieke winkel jouw webwinkel niet ten goede komt. Bij webwinkels die enkel online opereerden steeg de winst ten opzichte van vorig jaar harder dan bij webwinkels die ook een fysieke winkel hadden. Opmerkelijk!

winkelen-WANT

Facebook betaalde meer voor Oculus dan eerst werd gemeld

Facebook heeft Oculus in 2014 overgenomen. Toen betaalde het bedrijf iets minder dan twee miljard euro voor Oculus. Echter bleek vandaag dat Facebook op verschillende manieren nog een kleine één miljard euro aan Oculus betaalde.

Morgan Stanley voorziet lagere iPhone 7-verkoop

Ja, de nieuwe iPhone staat voor de deur. Of het enkel om een iPhone 7s gaat, of dat er ook een iPhone 8 verschijnt, is niet duidelijk. Echter leidt dit er wel toe dat Morgan Stanley een lagere verkoop van de iPhone 7 voorziet. Mensen wachten namelijk even op de volgende iPhone.

iphone-7-1-want

Google biedt offline zoeken aan op Android

Het kan nog wel eens gebeuren dat jij van een onregelmatige internetverbinding geniet. Je weet wel, zo’n verbinding die nog wel eens wil uitvallen. Google zal dan op Android je zoekopdrachten automatisch opslaan en ze uitvoeren als je weer online bent.

De online Eredivisie start op 6 februari

De E-Divise is de online variant van de Eredivisie. Deze divisie speelt zich op FIFA17 af. Via Twitch, YouTube en Fox Sports kun jij online meekijken en zien wie er in de race is en blijft voor het kampioenschap. Leuk, toch?

fifa-17-3-want

NPO komt in mei met nieuwe online platform

Het zou hier gaan om een video-on-demand-platform. Ja, dat betekent dus een soort Neflix, maar dan van de NPO. Er zullen drie soorten abonnementen komen waarmee je uiteraard kunt kijken naar de content die op de NPO wordt uitgezonden. De eerste twee zijn gratis, maar dan krijg je bijvoorbeeld wel reclame te zien.

Nieuwe Vimeo-update is nice voor editors

Bewerk jij regelmatig video’s? Dan is de nieuwe Vimeo-update een goede voor jou. Door deze update kun jij tegelijkertijd aan een project op het medium werken. Op deze manier is Vimeo niet enkel een website waar je video’s kijkt, maar eentje waar editors samen aan projecten kunnen werken.

editen van video

TomTom neemt Autonomous over

Je kunt vast al raden wat voor bedrijf dat is? Juist, een bedrijf dat zelfrijdende software ontwikkelt. Het lijkt er dus sterk op dat ook TomTom zich gaat richten op het aanbieden van zelfrijdende software. Succes!

Reageer op artikel:
Vandaag: Google Maps-update helpt je een parkeerplek vinden, startdatum online Eredivisie bekend en meer
Sluiten