Daniel Koster
Daniel Koster 18 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

Vandaag: grootste Popcorn Time site werkt aan terugkomst, Uberpop stopt in Nederland en meer

Met de woensdag alweer zo goed als ten einde bij het tijdstip van schrijven van dit stuk zit er nog maar één ding op; het tech-overzicht van woensdag 18 november. Zo mis jij helemaal niets van de ontwikkelingen binnen onze technologische wereld!

Grootste Popcorn Time site werkt aan comeback

Een tijdje geleden ging de grootste Popcorn Time site offline. Groot nieuws, want dit betekende dat vele Nederlanders nu een ander alternatief moesten zoeken voor het kijken van films en series. Nu wordt er door een developer gesteld dat er wordt gewerkt aan het weer online krijgen van de site!

Anonymous heeft nu al meer dan 6000 Twitteraccounts van IS gesloten

Het is nog maar een dag geleden dat Anonymous wereldwijd aangekondigde via het internet met IS de strijd aan te gaan. Nu hebben ze binnen een mum van tijd al 6000 Twitteraccounts van de beweging weten te blokkeren. Dat is een flink aantal, wat nog verder zal gaan toenemen! Bron.

Apple Pencil kampt met problemen bij productie

Toevalligerwijs hebben wij de iPad Pro vandaag op de redactie ontvangen. Met Apple Pencil. Echter zijn er berichten dat er problemen zijn bij het produceren van de stylus van Apple. Wat de problemen verder zijn is onduidelijk, maar het lijkt voort te komen uit de technologische uitdagingen die schuilen achter de productie van de Pencil.

Chrome kent nu via mobiel 800 miljoen gebruikers

Chrome is de grootste webbrowser op desktop, maar ook mobiel is het zeker een veelgebruikte browser. Zo wordt vandaag gemeld dat Chrome op zowel Android als iOS tot achthonderd miljoen gebruikers is geklimd. Dat is een flink aantal!

Apple presenteert oplaaddock voor de Apple Watch

Apple heeft vandaag een nieuwe dock gepresenteerd waarmee je de Apple Watch kunt opladen. Check het filmpje hieronder om te zien hoe die eruit ziet.

Uberpop in Nederland is verleden tijd

Uber heeft vandaag in een persbericht laten weten dat het bedrijf stopt met Uberpop in Nederland. Vanaf vrijdagmiddag zijn er geen ritjes meer via de dienst te bestellen. De diensten Uberblack en UberX blijven bestaan. Bron.

Anonymous maakt ‘noobgids voor hackers’

De strijd tegen IS begint met de hulp van Anonymous een wereldwijde strijd te worden. Zo heeft de anonieme groep nu een ‘noobgids voor hackers’ opgesteld. Zo is het mogelijk om de basis van het hacken te leren en Anonymous te helpen in het aanpakken van IS.

Vodafone test inzetten Wifi voor verbeteren 4G

Vodafone zet alles op alles om hun 4G-netwerk te verbeteren. Één van de manieren zie zij onderzoeken is het gebruiken van Wifi-netwerken om 4G te ondersteunen en te verbeteren. Lees er hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: grootste Popcorn Time site werkt aan terugkomst, Uberpop stopt in Nederland en meer
Sluiten