Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 21 jun 2016

Vandaag: IKEA opent een museum, nieuwe functies Photoshop en meer

Staat er een trip naar Zweden op het programma? Check dan ook het plaatsje Älmhult. Hier opent IKEA namelijk haar eerste IKEA museum. Verder was het relatief rustig vandaag. Adobe heeft nieuwe functies Photoshop gepresenteerd, die zijn wel dope en liet Tumblr weer eens van zich horen. Dus dat.

Nieuwe functies Photoshop

Adobe heeft Photoshop van nieuwe functies voorzien die vooral voor fotografen relevant zijn. ‘Selectie’ en ‘Masking Space’ zijn uitgebreid, de ‘Content-Aware Crop’ is super handig en is ‘Face-Aware Liquify’ een leuke toevoeging om bijvoorbeeld hoofden van mensen groter te maken. Hier vind je alle informatie over de nieuwe functies.

Nieuw logo icon voor Netflix

Ter verduidelijking, het is geen nieuw logo voor Netflix, maar een N icon. Het icon zie je voornamelijk in mobiele apps en andere productintegratie terug. Maak je dus niet al te druk als je fan van het huidige logo bent, je zult ‘m nog tegenkomen. (Bron)

IKEA opent een museum

Onze favoriete woongigant krijgt een museum in de stad waar het allemaal is begonnen, Älmhult. In deze stad werd de eerste IKEA-winkel geopend en vind je er zeventig jaar IKEA-historie terug. Het IKEA museum opent op 30 juni haar museum. Hier vind je meer informatie.

Tumblr gaat zich ook met live video bemoeien

Kennen jullie Tumblr nog? Mooi! Net als Facebook en Twitter gaat ook Tumblr zich op live video focussen. De blogdienst is in handen van Yahoo en trekt maandelijks zo’n 555 miljoen bezoekers naar zich toe. De dienst weet dus behoorlijk wat mensen te bereiken. (Bron)

Candace Payne, a.k.a. Chewbacca Mom krijgt haar eigen actiepop

Het succes houdt maar niet op voor Candace Payne, a.k.a. Chewbacca Mom. Ze heeft al zo’n 400.000 dollar aan gifts ontvangen en van Hasbro heeft ze vandaag haar eigen actiepop gekregen. Zou jij de unieke pop met dertien authentieke geluiden in je kast zetten? (Bron)

Nederlandse Parkmobile door BMW overgenomen

BMW heeft meer kennis over mobiliteit nodig! Daarnaast wil BMW het mogelijk maken dat je al in de auto een parkeeractie kunt starten zonder dat de mobiele daarvoor nodig is. Je leest er hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: IKEA opent een museum, nieuwe functies Photoshop en meer
Sluiten