Daniel Koster
Daniel Koster Cars 1 feb 2017

Vandaag: interieur nieuwe Tesla’s krijgt geniale tweak, deze Macs ondersteunen Night Shift en meer

De Model 3 komt steeds dichterbij. De vraag is daarbij natuurlijk hoe-ie er nou écht van binnen en buiten gaat uitzien. Over deze tweak, die met het interieur heeft te maken, zijn wij zeer te spreken. Je leest erover in het onderstaande nieuwsoverzicht.

Gebruikers mét adblockers over 2016 met dertig procent gestegen

Je kunt in de onderstaande grafiek zien wat daar de reden voor is. Ja, het gebruik van adblockers neemt toe met desktopgebruikers, maar het zijn vooral de smartphonegebruikers die adblockers massaal omarmen.

Tweak aan interieur van de Model 3 is klein en fijn

Het gerucht gaat dat de nieuwe auto van Tesla, de Model 3, een bijzondere tweak krijgt. Normaliter is je auto van allerlei ventilatieroosters voorzien. Die zijn bij de Model 3 niet meer van de partij. In plaats daarvan is er één centrale ventilator waarbij de lucht via het gehele dashboard worden verspreid. Zodoende zou de Model 3 kunnen afrekenen met al die roosters én dat geluid.

In ander nieuws heet Tesla Motors vanaf nu Tesla, Inc. Leuk om te weten, dachten wij. En natuurlijk ook een hint dat Tesla zich met meer gaat bezighouden dan enkel auto’s en de bijbehorende (elektrische) motors.

Bol.com verantwoordelijk voor verkoop van duizenden namaakproducten

Je verwacht van grootheden als Bol.com dat de producten die ze verkopen echt zijn. Nu blijkt dat dat niet het geval is. De organisatie React geeft aan dat zij twintig zaken tegen partijen hebben lopen die op Bol.com producten verkopen.

Ken je de Mac guy versus pc guy nog?

Nou, die maakt nu reclame voor Huawei haha!

Facebook is bezig met bouwen app om televisie te streamen

Facebook is zoekende naar meer manieren om je op het medium te krijgen. Het ontwikkelen van eigen shows is een goede manier, zo zo lijkt de conclusie van het medium. Facebook zou een app aan het ontwikkelen zijn waarmee je Facebook-programma’s kunt streamen.

Apple presenteert boven verwachting goede kwartaalcijfers

Het eerste kwartaal van 2017 is voor Apple heerlijk gegaan. Zo werden er 78 miljoen iPhones verkocht en dat is meer dan verwacht. De verdere cijfers vind je hier, waarbij er meer dan zeventig miljard euro omzet werd gedraaid. Apple is zodoende weer de grootste op de smartphonemarkt.

Uber gaat samen met Daimler samenwerken aan zelfrijdende auto’s

Een slimme zet, vinden wij. Zo kan Uber zich bezighouden met het ophalen van geld en het testen van de auto’s op de weg. Daimler, onder andere de eigenaar van Mercedes-Benz, zal zich inzetten voor de productie van de auto’s en het ontwikkelen van de software. Bron

Dit zijn de Macs die de Night Shift modus ondersteunen

Bron

[accordion title=”Night Shift op Macs”]

  • iMac: medio 2012 of nieuwer.
  • MacBook Pro: medio 2012 of nieuwer.
  • Mac Mini: eind 2012 of nieuwer.
  • MacBook Air: medio 2012 of nieuwer.
  • Mac Pro: eind 2013 of nieuwer.
  • MacBook: begin 2015 of nieuwer.

[/accordion]

Samsung kondigt persevenement van 26 februari aan

Opvallend hierbij is dat de S8 niet dan wordt gepresenteerd. Dus, wat dan wel? De kans is aanwezig dat dit een nieuwe tablet wordt. Voor een nieuwe Note is het ook iets te vroeg, gokken wij. We zullen het zien.

Appie Today is de online (televisie)zender van de Albert Heijn

De Albert Heijn is met een eigen online zender gekomen waarop je dagelijks allerlei video’s kunt checken. Het kan hierbij gaan om video’s over eten, maar ook over trends en bloopers. Wij zijn benieuwd of het bijzondere initiatief gaat aanslaan.

GoPro Karma is weer te koop

De drone van GoPro ging is vrij snel naar de lancering weer teruggeroepen. Het apparaat valt namelijk op random momenten uit. Of tenminste, dat was het geval. Het probleem is verholpen en vandaar dat je de Karma weer op de kop kunt tikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: interieur nieuwe Tesla’s krijgt geniale tweak, deze Macs ondersteunen Night Shift en meer
Sluiten