Daniel Koster
Daniel Koster 21 aug 2015

Vandaag: ‘iPhone 6S’ commercial en gegevens 600 Nederlanders door hack Ashley Madison gelekt

Het is weer vrijdag! Het einde van de week is aangebroken, maar technologie staat nooit stil. Zo ook vandaag, er is weer het nodige gebeurt. Wij hebben een overzicht voor jou gemaakt zodat jij niet meer alles hoeft af te gaan. Het artikel check je hieronder! Cheers!

Google stopt met aanbieden van Google Flu

Het overzicht wat verspreiding van griep wereldwijd in kaart bracht stopt ermee. Google Flu was voorheen voor iedereen beschikbaar en daar stopt Google nu mee. De oude gegevens blijven nog steeds beschikbaar voor iedereen, maar de nieuwe gegevens worden alleen beschikbaar voor medische universiteiten en ziekenhuizen. Het hele artikel check je hier.

Pentagon onderzoek deelname van militairen aan vreemdgaansite Ashley Madison

De gegevens van de militairen op de site Ashley Madison, werden dinsdag door hackers gepubliceerd. De site is een platform waarop je een partner voor een affaire kunt vinden. Overspel bij defensiewerkers is strafbaar in Amerika. Voor meer info kan je hier terecht.

Gegevens zeshonderd Nederlanders gelekt door hack Ashley Madison

Naast de gegevens van de Amerikaanse militairen zijn er ook gegevens van ongeveer zeshonderd Nederlanders gelekt. In dit bestand stonden onder andere namen, ip-adressen en creditcardgegevens. Uitgebreide informatie check je hier.

Nieuwe iPhone 6S commercial uitgelekt…

In het onderstaande filmpje zijn nieuwe iPhone 6S kleuren te zien. Of toch niet? Het is niet een officiële Apple advertentie, maar je krijgt in elk geval wel een goed idee hoe het eruit ziet als Apple toch van plan is om meer kleuren uit te brengen. Wat vindt jij?

Google smart-lens wordt los bedrijf

Het onderzoeksteam dat zich bezig houdt met de slimme contactlens wordt een los bedrijf. Het hing al een tijdje in de lucht maar is nu echt aangekondigd door Sergey Brin, medeoprichter van Google. Alle details vind je hier.

Chrome op Mac langzaam? Binnenkort niet meer!

Is Google Chrome op je Mac soms heel sloom? Dat kan kloppen. Chrome neemt namelijk erg veel RAM in waardoor het langzamer is en je batterij opslokt. Binnenkort gaat dit veranderen. In een toekomstige update wordt het eindelijk wat zuiniger. Meer info is hier te lezen.

Blackberry’s Android-phone alweer gelekt in video

In de onderstaande video is weer een duidelijk beeld te zien van de nieuwe Blackberry. Roddels blijven roddels. Maar het geeft een goed beeld van wat we kunnen verwachten. Specificaties van de telefoon zijn hier te vinden.

Elon Musk’s hyperloop komt dichterbij dan we denken…

Elon Musk heeft een samenwerking aangekondigd met de bedrijven Oerlikon Leybold Vacuum en Aecom. Hierdoor is de hyperloop weer een stukje dichterbij dan we dachten. Details zijn hier te checken!

Facebook maakt het nu mogelijk om GIF’s te plaatsen in je post

Facebook is begonnen met het ondersteunen van .GIF bestanden. Dit maakt het voor veel mensen en bedrijven makkelijker om content te plaatsen op Facebook. Voor alle info check je dit.

Huawei Honor 7i: Vingerprintscanner aan zijkant en camera die kan bewegen

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei wordt erg futuristisch. Met een camera die te gebruiken is als normale en selfie camera en een vingerprintscanner op de zijkant van de telefoon. In dit filmpje is meer te zien over de telefoon. Alle informatie is hier te vinden.

Nederland krijgt zelf-rijdende bussen, maar ze zijn belachelijk sloom…

Nederland krijgt zelf-rijdende bussen. Ze zijn volledig elektrisch en automatisch. De bussen vervoeren mensen van Ede naar Wageningen, dit met een snelheid van vijfentwintig kilometer per uur… Meer info zie je hier.

Engelsen hebben een zelf-lerend digitaal billboard gemaakt!

Reclame bekijken die jij zelf leuk vindt? Het Engelse bureau M&C Saatchi heeft een zelf-lerend digitaal billboard gemaakt. Het bord past zich aan aan de reacties van voorbijgangers. Alle details weten? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: ‘iPhone 6S’ commercial en gegevens 600 Nederlanders door hack Ashley Madison gelekt
Sluiten