Daniel Koster
Daniel Koster Apple 24 feb 2017

Vandaag: exploderende iPhone 7, Google maakt smsen weer sexy en meer

Oef, is de beurt nu aan Apple? Er is namelijk een video van een rokende iPhone 7 online gekomen. En waar rook is, is vuur (en explosies). Je leest er meer over in het onderstaande nieuwsoverzicht. Het nieuws van de afgelopen week vind je overigens hier.

Alphabet klaagt Uber aan

En niet zomaar om iets. Een oud-medewerker van Google die naar Uber is verhuisd, zou duizenden documenten hebben gestolen. Zes weken voor zijn ontslag zou ‘ie die hebben gedownload om ze mee te nemen naar Uber toe. Oef.

Facebook wil halverwege video’s advertenties gaan tonen

Facebook maakt al miljarden euro’s winst, maar toch blijft het medium zoeken naar manieren om nóg meer manieren om geld te verdienen. De nieuwste manier? Advertenties te tonen bij video’s. Dit gebeurt niet bij het begin van een video, maar middenin de video.

Het internet is in rep en roer door deze brandende iPhone 7

Is nu Apple aan de beurt? Dat zou maar zo kunnen, als je deze video voor lief neemt. Daarin zie je een brandende iPhone 7. Apple heeft al aangegeven te gaan onderzoeken wat er aan de hand is. Het kan ook niets zijn natuurlijk..

Google probeert smsen weer hot te maken

Dat doet het bedrijf op een soortgelijke manier als Apple dat met iMessage doet. Dat is namelijk hetgeen wij aan moesten denken toen we Android Messages zagen.

De uiteindelijke versie van de Model 3?

Die is volgens bronnen pas in juli een feit. Dat is ook de datum dat de eerste Model 3 van de lopende band rolt. Dat betekent dat Tesla zijn tijd neemt omtrent het presenteren van de uiteindelijke Model 3.

Nintendo Switch werkt niet met Bluetooth-headsets

En dat is toch jammer. Het was nice geweest als jij kon gamen met een werkende headset op je hoofd. Helaas zijn we er vandaag achter gekomen dat dat niet het geval is. Balen.

Google breekt bekend encryptie algoritme

Gelukkig is dit niet héél erg. Dit is namelijk een manier van versleutelen die relatief oud is en niet veel meer wordt gebruikt. Wel is het nu belangrijker dan ooit om over te stappen. Het gaat om dit algoritme trouwens.

Reageer op artikel:
Vandaag: exploderende iPhone 7, Google maakt smsen weer sexy en meer
Sluiten