Daniel Koster
Daniel Koster Apple 19/01/2017

Vandaag: iPhone 8-concept vat alle geruchten samen, nieuwe Pokémon naar Pokémon Go en meer

Yes, het is weer tijd voor het nieuwsoverzicht. Hier vind je vandaag onder andere een iPhone 8-concept. In dit iPhone 8-concept tref je de geruchten omtrent het nieuwe vlaggenschip van Apple aan.

Netflix denkt dat HBO het uitzenden van series gaat omgooien

Op dit moment is het nog zo dat je series eerst op de televisie kijkt en ze later online verschijnen. Maar volgens Netflix wil HBO dit omdraaien. Zo kun jij gehele series bingen voordat ze überhaupt op de televisie te zien zijn.

netflix-want

Google koopt ontwikkelaarsplatform Twitter

Fabric is het platform van Twitter waarop ontwikkelaars apps kunnen bouwen. En Google heeft besloten dat dat platform wel bij hen past. Dat blijkt in ieder geval uit de overname van het platform.

iPhone 8-concept laat alle functies van de iPhone 8 zien

Tenminste, dat zijn de vermoedelijke functies van de iPhone 8. Of het nou gaat om een usb-c-ingang of de camera, je vindt de informatie in de onderstaande conceptuele afbeeldingen. Niet verkeerd, toch? Laten we hopen dat het iPhone 8-concept er niet ver naast zit.

iPhone-8-concept-1-WANT
iPhone-8-concept-2-WANT

Nieuwe Pokémon naar Pokémon Go?

Daar lijkt het wel op. Een nieuwe update bevatte allerlei kleine tweaks, maar ook regels met code die verwijzen naar nieuwe Pokémon. Je kunt hier zien welke dat zijn.

Volgende Nintendo-game binnenkort naar Android en iOS én Super Mario Run naar Android

Ken jij ‘Fire Emblem Heroes’? Dit is een tof strategiespel dat vanaf 2 februari naar iOS en Android komt. Nice dat de volgende Nintendo-game naar beide besturingssystemen komt, toch? En o ja, Super Mario Run is vanaf maart voor Android beschikbaar.

Nieuw bewijs lijkt te bevestigen dat de iPhone 8 draadloos kan opladen

Volgens deze bron wordt Lite-On Semiconductor namelijk door Apple ingeschakeld. Dit bedrijf ontwikkelt draadloze oplaadtechnologie. Sterker nog, met deze technologie zou de iPhone 8 niet enkel draadloos, maar ook supersnel worden opgeladen. Dubbel winnen.

De Google Pixel blijft onverkrijgbaar

De Pixel is misschien wel de beste (Android)phone van het moment. Maar ja, als je ‘m als consument nergens op de kop kunt tikken, dan heb je daar weinig aan. Wereldwijd zijn de telefoons ontzettend schaars en dat is natuurlijk problematisch. Wanneer ze in grotere getalen (ook in Nederland) te koop zijn is nog onduidelijk.

gadgets 2016

Netflix toont verrassend goede cijfers

Er werd al verwacht dat Netflix wederom een goed kwartaal zou draaien. Dat de dienst echter zeven miljoen nieuwe abonnees in het vierde kwartaal zou binnenhalen komt als een verrassing. Het bedrijf gaat dus als een trein.

Speel Watch Dogs 2 gratis

En met gratis bedoelen we ook écht gratis. En met Watch Dogs 2 bedoelen we ook écht Watch Dogs 2. Het enige mindere is dat je slechts de eerste paar uur van het spel kunt spelen. Maar ja, dan kun je ‘m wel uitproberen en zien of het iets voor jou is.

Bol.com lijkt e-bookdienst te willen opzetten

Bol.com lijkt met een Netflix voor e-books te willen komen. Je betaalt hier dan tien euro per maand voor en kunt dan naar hartenlust e-books lezen. De dienst zou in samenwerking met Kobo worden ontwikkeld en in februari van start gaan.

Vanaf vandaag Android Nougat beschikbaar voor Galaxy S7 (Edge)

Wij hebben een Samsung Galaxy S7 Edge op de redactie liggen en kregen vandaag te zien dat we ‘m konden updaten. Het zou hierbij (eindelijk) gaan om de Android Nougat-update. Zo kun jij van de nieuwste Android-functies op je S7 (Edge) genieten.

Reageer op artikel:
Vandaag: iPhone 8-concept vat alle geruchten samen, nieuwe Pokémon naar Pokémon Go en meer
Sluiten