Daniel Koster
Daniel Koster Apple 9 feb 2017

Vandaag: iPhone 8 kost boven de duizend dollar, Tesla Model 3 deze maand in productie en meer

De iPhone bestaat dit jaar tien jaar. Daarom wordt de volgende iPhone ook wel ‘de iPhone X’ genoemd. Die iPhone zou meer dan duizend dollar kosten. Voor het eerst! Dat en meer lees je in het onderstaande.

Tesla’s logo van de Model 3 lijkt iets teveel op een ander logo

Dat vindt Adidas in ieder geval. Het bedrijf heeft een klacht ingediend. Het zou om die reden kunnen zijn dat het logo van de Model 3 uit een cijfer bestaat en niet meer uit drie streepjes. Je zou een auto maar voor een schoen aanzien!

Trouwens, er wordt ook gesteld dat de eerste Model 3’s deze maand nog van de lopende band komen rollen. De productie zou op 20 februari worden gestart. Het wordt er dan op of onder voor Tesla, dat flink wat Model 3’s moet produceren.

Android WEAR 2.0 een feit

En dat viert Google meteen door samen met LG twee nieuwe smartwatches te droppen. De LG Watch Style en Watch Sport zijn gezamenlijk tot stand gekomen en zien er nice uit. Of ze de smarwatch-markt gaan overheersen vragen we ons alleen af.

@lg_benelux heeft samen met @google de eerste Android WEAR 2.0 smartwatches gepresenteerd. Ben jij meer van de Style of van de Sport? Mooi zijn ze zeker!

Een foto die is geplaatst door Want.nl (@wantnl) op

Gratis geld, je krijgt het van de oprichter van eBay

Dan moet je wel naar Kenya verhuizen. Daar is een experiment met gratis geld gaande. De oprichter van eBay schonk bijna een half miljoen euro aan dit experiment. Het experiment kijkt of een ‘gratis’ basisinkomen de oplossing is voor arme mensen.

De iPhone 8 kan maar zo boven de duizend euro kosten

Dat is in ieder geval wat wordt verwacht door de duurdere onderdelen die-ie kent. In ieder geval gaat-ie boven de duizend dollar uitstijgen. Tja, voor wat hoort wat hè. Trouwens, als de iPhone 8 daadwerkelijk boven de duizend dollar kost, dan is-ie de duurste iPhone ooit.

HackerOne haalt bijna 40 miljoen euro op

Ken je HackerOne? Dat is een bedrijf dat door Nederlanders is opgericht. Het doel van het bedrijf is ethisch hacken. Dat houdt in dat bedrijven worden gehackt, juist om te voorkomen dat kwaadwillenden dat doen. Nu kan dat bedrijf op bijna veertig miljoen euro extra rekenen. Nice.

Pinterest komt met Lens

Je kunt Lens het best beschrijven als het Shazam voor foto’s. Of gewoon als Google Image Search. Lens laat je namelijk naar foto’s zoeken die je ergens bent tegengekomen. Het enige dat jij hoeft te doen is een foto aanwijzen. De app checkt dan wat voor objecten in de foto bevinden en raadt dan andere foto’s aan.

Netflix wil merchandise verkopen

Netflix speelt al een grote rol in het online leven van mensen, maar wil dat ook offline doen. Het medium wil hun succesvolle films en series namelijk tot speelgoed, stripboeken en meer omtoveren. Zo kun jij ook offline van Netflix genieten.

Meerderheid van Eerste- en Tweede Kamer voor aftapwet

Gisteren uitten wij nog onze zorgen over de aftapwet. Echter worden die zorgen wat minder door de Kamer gedeeld. Zowel de Eerste- als de Tweede Kamer zijn met een meerderheid voor de aftapwet.

sociale media wachtwoorden

Twitter’s cijfers vallen weer tegen

Het vierde kwartaal was wederom eentje waar Twitter het lastig heeft gehad. Niet qua gebruikersaantallen, want Twitter groeide met elf procent. De omzet, die nam dan weer slechts met één procent toe. Je raadt het al: de koers van het aandeel van Twitter keldert.

Oude Windows-malware richt zich nu op Macs

Ken jij dat virus nog dat via geïnfecteerde Word-bestanden werd verstuurd? Nu blijkt dat er een Mac-versie van is ontwikkeld. Wil je er meer over weten? Dan raden we je aan dit onderzoek te checken.

Reageer op artikel:
Vandaag: iPhone 8 kost boven de duizend dollar, Tesla Model 3 deze maand in productie en meer
Sluiten