Daniel Koster
Daniel Koster Tech 29 mrt 2016
Leestijd: 4 minuten

Vandaag: iPhone lijn uit 2017 gaat flinke verrassingen kennen, nieuwe betere versie PlayStation 4 onderweg en meer

Het Paasweekend is alweer voorbij. Waar we na het weekend normaliter de maandag moeten doorkomen is de dinsdag nu alweer achter de rug en is de week zodoende alweer bijna doormidden. Dat is dan weer winnen! De tech-wereld heeft zicht tijdens Pasen relatief rustig gehouden. Toch heeft er zich genoeg afgespeeld. Dat vind je in het onderstaande.

Nieuwe reclame LG over UX 5.0 ziet er veelbelovend uit

LG doet het niet slecht. De G5 is tof en de LG Friends zijn een goede toevoeging aan het apparatenaanbod van de (smartphone)fabrikant. De onderstaande reclame voor UX 5.0, het besturingssysteem van de G5, ziet er ook tof uit!

Antiterreurcoördinator verwacht binnen vijf jaar aanslagen via het internet

Gilles de Kerchove is de Europese baas van de antiterreurafdeling. Hij stelt dat terroristen binnen vijf jaar software zullen hacken waardoor ze bijvoorbeeld kerncentrales laten ontploffen of dataservers platleggen waardoor zaken in het land niet meer functioneren. Wederom een enge gedachte!

Nieuwe PlayStation 4 zou ‘ultra-high-definition resolution graphics’ leveren

Het begint er steeds meer op te lijken dat PlayStation met een update van de vierde console gaat komen die qua prestaties de console weer naar een hoger niveau tilt. Zo gaat de roddel nu dat-ie ‘ultra-high-definition resolution graphics’ zou leveren! En dat je ‘m al deze oktober kunt verwachten. Tof!

Geruchten over de iPhone lijn na de volgende iPhone duiken op

De iPhone 7 is onderweg, dat is een feit. Nu zijn er ook al geruchten over de opvolger van de iPhone 7 opgedoken. Er wordt gesteld dat deze iPhone lijn die in 2017 werkelijkheid wordt een gebogen scherm zal kennen, een glazen behuizing bevat en een 5,8-inch model is. Ook zal deze iPhone lijn een AMOLED scherm kennen!

Samsung werkt aan stevigere versie van de Galaxy S7

Samsung zit uiteraard niet stil. Nu gaan de geruchten de rondte dat Samsung met de Galaxy S7 Active komt. Dit apparaat zou steviger zijn dan de S7. Zo kan de telefoon beter tegen val- en stootschade en zou-ie ook een grotere batterij kennen!

Eerste cyborg Olympische Spelen komen naar Zurich

De eerste cyborg Olympische Spelen gaan in Zurich worden gehouden. Dit houdt niet in dat er mensen die door middel van robotica naar een hoger niveau zijn getild met elkaar de strijd aangaan. Het gaat hier om mensen die een elektrische hypothese gebruiken om dagelijkse taken te volbrengen. Zij gaan dan samen met elkaar de strijd aan.

Microsoft toont Holoportation waarmee je als hologrammen kunt communiceren met elkander

Sony worstelt met gedachte om PlayStation VR ook beschikbaar te maken voor computers

De PlayStation VR, de virtual reality bril voor de PlayStation, werkt nu logischerwijs nog enkel op de console van Sony. Echter stelt het bedrijf dat dit niet voor altijd zo hoeft te zijn en de bril in de toekomst ook best met de pc zou werken. Hopelijk!

Uber verwerkt nieuw spel in de app voor programmeurs

Uber is op zoek naar nieuwe programmeurs en het bedrijf heeft een toffe manier bedacht om ze te vinden. Wanneer jij een ritje maakt in een Uber-rit kun je het spel spelen en zo laten zien uit wat voor hout jij bent gesneden.

Periscope bestaat al een jaartje en gaat lekker

Het gaat niet slecht met Periscope. Het bedrijf bestaat nu al een jaartje en heeft in die tijd al flink wat video uitgezonden. Via de app is er meer dan tweehonderd miljoen keer beeld uitgezonden!

iOS 9.3 kent vervelende bug

Er is een (klein) foutje gaande binnen iOS 9.3. Waar het om gaat? Dat het lastig tot niet mogelijk is voor sommige gebruikers om links te openen naar websites toe. Wanneer zij dit proberen scheiden applicaties ermee uit. Niet echt handig natuurlijk!

Eindelijk is de muziekdienst van Soundcloud een feit

Het gerucht gaat al langer dat Soundcloud met een muziekstreamingdienst zou komen. Hiervoor zou je moeten betalen en dan zou je van onbeperkt muziek kunnen genieten. Die geruchten zijn nu bevestigd aangezien Soundcloud Go een feit is. De eerste dertig dagen zijn gratis!

Ook G5 gaat kleinere en goedkopere versie kennen

Volgens geruchten gaat ook de G5 een kleiner broertje krijgen. Dit kleinere broertje zou eveneens kleiner dan de G5 zijn en ook een stuk goedkoper zijn. Lees hier alles over de LG G5 Lite.

FBI stelt dat het ze zonder Apple is gelukt iPhone te kraken

De FBI stelt dat het ze is gelukt om de iPhone van de San Bernardino schutter te kraken. De Amerikaanse organisatie geeft echter niet aan hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Wij zijn benieuwd hoe ze dat is gelukt en zullen daar vast gauw meer over horen. Hier vind je de open brief die Apple na ontvangst van het nieuws stuurde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: iPhone lijn uit 2017 gaat flinke verrassingen kennen, nieuwe betere versie PlayStation 4 onderweg en meer
Sluiten