Daniel Koster
Daniel Koster 18 feb 2016

Vandaag: KLM gaat wifi op vluchten introduceren, Apple Campus krijgt een groot woud en meer

De vete tussen Apple en de Verenigde Staten speelt nog steeds. Diverse andere grote tech-bedrijven scharen zich achter het bedrijf uit Cupertino. Logisch vinden wij, want op deze manier wordt de privacy van de smartphonegebruiker hevig onder druk gezet. Dit was niet het enige dat voorviel in de tech-wereld van vandaag. Check de rest van het nieuws in het onderstaande!

Apple Campus gaat op een groot woud lijken

Velen waren met verbazing geslagen toen ze de piramide-achtige constructie van de Apple Campus zagen. Deze is opgemaakt van aarde. Nu weten we echter wat de reden hiervan is. De campus zal een groot woud kennen! Dat ziet er zoals onderstaand uit (of zo ongeveer dan)!

Google Translate kent nu meer dan 100 talen

Google Translate kent nu in totaal 103 talen. Hierbij wordt 99 procent van de bevolking via het medium verstaan. Die ene procent heeft voor nu dus nog pech, al zullen wij daar waarschijnlijk geen hinder aan hebben.

Eerste trailer voor Pee-Wee’s Big Holiday is hilarisch!

Microsoft heeft vernieuwde versie van Outlook gelanceerd

Een nieuwe versie van Outlook is door Microsoft uitgerold. De versie werd al onder sommige gebruikers getest en is nu voor de inwoner uit de Verenigde Staten te gebruiken. Het is nog niet bekend wanneer ook wij van deze nieuwe versie kunnen gebruiken. Check hier wat de nieuwe versie allemaal kan.

KLM gaat wifi vanaf 2017 in langeafstandvluchten aanbieden

Vlieg je vaak lange afstanden, maar ben je dan niet connected. Daar komt met KLM in 2017 verandering in. De maatschappij wil namelijk wifi dan bij alle langeafstandvluchten vanaf 2017 wifi aanbieden. Dat gebeurt nu al bij drie van de vluchten.

Skype komt met update voor iOS en Android

Chill, Skype heeft een update gereleased. Met deze update kun je via Android en iOS nu groepsgesprekken houden. Dat moet vast een chaos betekenen, tof!

Ziekenhuis betaalt 40 bitcoins om weer te kunnen opereren

Gisteren vertelden we je dat een ziekenhuis was gehackt. De cybercriminelen eisten miljoenen voordat ze het ziekenhuis weer zouden laten functioneren. Nu blijkt dat het ziekenhuis zich met veertig bitcoins uit de penarie heeft gekocht. Dat komt neer op een goede vijftienduizend euro.

Google Play groeit harder dan de App Store

Google Play zal de komende tijd flink harder gaan groeien dan de App Store. Dat is in ieder geval de verwachting. De Play Store zou zelfs vier maal zou hard gaan groeien dan de App Store!

Nostalgie: de eerste Rayman is op iOS te spelen

Het eerste Rayman-spel blijft awesome. Deze awesome ervaring kun je nu ook op je mobiele telefoon meemaken. Het spel is namelijk vanaf vandaag beschikbaar op iOS.

Het gaat niet goed met de Windows-phone

De verkoop van Windows-smartphones is niet goed te noemen. Over het afgelopen jaar is er zelfs een halvering van de smartphone-verkoop vastgesteld. Daar moet gauw verandering in komen!

Gmail nu ook zonder Gmail-adres te gebruiken

Het klinkt als onmogelijk, maar het is toch echt waar. Je kunt vanaf nu Gmail zonder Gmail-account gebruiken. Gmailify is de nieuwe dienst die door Google wordt aangeboden die dit mogelijk maakt.

Caterpillar komt met smartphone met warmtecamera

Caterpillar gaat de sterke Cat S60 uitbrengen. Nu hebben we vandaag meer kennis ontvangen omtrent de invulling van de telefoon. Je kunt ‘m met een gerust hart laten vallen, de smartphone is waterdicht en kent een warmtecamera. Met deze camera kun je donkere ruimtes verkennen. Maar dat is lang niet alles dat de telefoon kan!

Samsung Gear S2 eerste smartwatch met eSIM

Een eSIM is een simkaart waarbij je van telecomprovider kunt switchen zonder dat je hiervoor een andere simkaart nodig hebt. Nu zal de Gear S2 3G deze simkaart gaan bevatten!

Toyota roept wereldwijd 2,9 SUV’s terug

Problemen voor Toyota. Het bedrijf roept namelijk wereldwijd 2,9 SUV’s terug. De reden? Dat is veiligheidsrisico’s zijn met de gordels. Oei! Check snel of jij ook de dupe bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: KLM gaat wifi op vluchten introduceren, Apple Campus krijgt een groot woud en meer
Sluiten