Daniel Koster
Daniel Koster Apple 11/01/2017

Vandaag: nieuw iPhone-scherm is een WANT, Samsung komt met uitschuifbare telefoon en meer

Wij zitten met smart op de nieuwe iPhone te wachten. Als we de geruchten en patenten mogen geloven gaat dat een revolutionair apparaat worden. Je leest over het nieuwste gerucht omtrent de nieuwe iPhone in het onderstaande nieuwsoverzicht.

Apple vraagt een patent aan voor iPhone

Apple heeft een patent aangevraagd voor een nieuw iPhone-scherm. De gehele voorkant van de telefoon zal dan uit één scherm bestaan, zonder randen of andere bombarie.

iphone-8-want1

Gigafabriek Tesla bedekt dak met meeste zonnepanelen ter wereld

En niet alleen de meeste zonnepanelen ter wereld, nee het grootste zonnedak ooit! Het dak is namelijk zeven keer groter dan het huidige, grootste zonnedak. Het dak voorziet de gehele fabriek op deze manier van energie.

Tesla gigafactory

Samsung brengt uitvouwbare smartphone uit

Het is een beetje een flash from the past, maar Samsung gaat er toch één uitbrengen. De productie startte in de zomer van 2016 en in augustus 2017 komt de uitvouwbare smartphone op de markt.

China staat geen Pokémon Go toe

Dit heeft te maken met censuur regels. De Chinese staat ziet de game als een gevaar voor geografische veiligheid, het verkeer en de burgers. Helaas!

Pokémon-Go-Feat-WANT

Zijn de batterijproblemen van de MacBook Pro eindelijk opgelost?

We hebben het de laatste tijd veel gehad over de accu problemen van de MacBook Pro. Zo ging-ie minder lang mee dan werd gesteld. Dat is natuurlijk een drama, maar zou met deze macOS-update zijn verholpen. Laten we het hopen!

Twee nieuwe kleuren voor de Xbox One-controllers

Ben jij toe aan nieuwe Xbox One-controllers? Dan vinden wij deze edities erg nice. De rode is nu beschikbaar en de groen-oranje versie vanaf 31 januari.

xbox-controllers-want

Alle Nederlandse treinen rijden nu op windenergie

Is dat even goed- en groen nieuws. Alle treinen die in Nederland over het spoor rijden doen dit door middel van windenergie. We hoeven je niet te vertellen dat dit goed is voor het milieu en dus voor ons.

Tesla neemt Apple-softwarebaas Chris Lattner aan

Chris Lattner is een bekende Apple-developer. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het implementeren van Swift, de programmeertaal waarin apps voor de iPhone worden ontwikkeld. Nu is bekend geworden dat ‘ie als Vice President of Autopilot Software voor Tesla gaat werken.

Nikon bestaat 100 jaar en laat dat via epische video weten

Snapchat test nieuwe functionaliteiten voor adverteerders

Snapchat is manieren aan het onderzoeken om advertenties in de app te verwerken zonder dat ze storend zijn. Een voorbeeld: dat je na het zien van een snap van tien seconden naar boven kunt swipen en bij een andere app terecht komt. Je kunt er dan voor kiezen om deze te downloaden. Hier betaalt de desbetreffende dan uiteraard voor. Dat is niet het enige idee trouwens.

Reageer op artikel:
Vandaag: nieuw iPhone-scherm is een WANT, Samsung komt met uitschuifbare telefoon en meer
Sluiten