Daniel Koster
Daniel Koster Apple 21 feb 2017

Vandaag: nieuwe iPhone rekent af met opslagprobleem, Samsung komt met de Note 7s en meer

Heb jij ooit de keuze genomen om een iPhone aan te schaffen met zestien gigabyte aan opslag? Dan heb je daar vast en zeker spijt van gehad. Die telefoon zat binnen de kortste keren vol. Maar, de volgende iPhone rekent hiermee af. Dat en meer lees je in het onderstaande.

Feyenoord – PSV in virtual reality te zien

Komende zondag staat een ouderwetse kraker op het programma, PSV zal het opnemen tegen Feyenoord. Om die wedstrijd extra te beleven worden VR-camera’s langs het veld geplaatst. Op die manier worden de beelden omgezet tot virtuele beelden zodat jij preciezer kunt zien wat er gebeurt. De kwaliteit van deze beelden is vergelijkbaar met FIFA 2006. Lees er hier meer over.

Disney toont kamer waarin je apparaten zich draadloos opladen

Man, dat is ideaal. Lekker bezig gasten!

Samsung gaat de Note 7s verkopen

Helaas zullen wij daar in Nederland niet zoveel van merken. Die telefoons worden namelijk in opkomende landen als India verkocht. Het idee is dat de fouten uit de Note 7-toestellen worden gehaald en de verbeterde toestellen weer worden verkocht. Laten we hopen op geen verdere incidenten!

Nederland minst last van cybercriminaliteit

Uit een onderzoek naar de cybercriminaliteit in 21 landen werd iets opvallend geconcludeerd. Nederland komt het best uit de bus! Daar zijn ‘maar’ 2,4 miljoen mensen in 2016 door deze vorm van criminaliteit getroffen. Nu vinden wij dat nog een gigantisch aantal, maar goed.

De nieuwste iPhone komt in 64- en 256 gigabyte

Dat is in ieder geval het gerucht, en een gerucht waar wij zeker blij van worden. Want ja, als je 64 gigabyte op je phone hebt staan wordt het lastig om ‘m snel vol te krijgen. Dat was bij het zestien gigabyte model een stuk gemakkelijker.

De Snapchat Spectacles zijn vanaf nu in de Verenigde Staten te koop

Wat een bofkonten, die Amerikanen. Zij kunnen vanaf nu de Spectacles in de winkel kopen. Dat kost daar 130 dollar. Nu nog wachten tot dat in Nederland kan. Check via de onderstaande video wat wij van de Spectacles vinden:

Google en Microsoft gaan illegale zoekresultaten blokkeren

Google en Microsoft zijn meer en meer bezig om websites die illegale praktijken aanbieden te weren. Dat doen de bedrijven nu ook door (voor nu enkel in het Verenigd Koninkrijk) zoekresultaten te blokkeren. Dit zijn zoekresultaten zoals torrents en websites waar illegaal films en series zijn te vinden.

Meer bewijs voor nieuwe manier van ontgrendelen komende iPhone

Een tijd terug werd het gerucht de wereld ingeholpen dat je de nieuwe iPhone via je gezicht kunt ontgrendelen. Nu er ook wordt gesteld dat Apple een startup die zich met gezichtsherkenningsoftware bezig houdt heeft overgenomen, lijkt dat ├ęcht het geval te zijn.

Uber zou een seksistisch bedrijf zijn

Een oud medewerker van Uber heeft een verhaal geplaatst waarbij het bedrijf van seksisme wordt beticht. Zo stelt ze dat ze onder een manager moest blijven werken die haar seksueel aanrandde. Heftig!

Dit is de nieuwe Sonos PlayBase

Deze soundbar is nice, aangezien je ‘m letterlijk onder je televisie zet. Jup, je zet je televisie op het audio-apparaat.

Updates van huidige Apple-producten in maart

Kijk, dat is natuurlijk altijd goed nieuws. Zo zou Apple met de iPad 2 komen die een 10,5 inch-scherm kent. Als klapper op de vuurpijl zou een rode iPhone 7 en een 128 gigabyte versie van de iPhone SE een feit zijn. We like!

Reageer op artikel:
Vandaag: nieuwe iPhone rekent af met opslagprobleem, Samsung komt met de Note 7s en meer
Sluiten