Vandaag: nieuwe WhatsApp-functie, iPhone 7 Plus wordt krachtigste iOS-apparaat ooit en meer

Op de WANT-redactie is het ook vandaag weer een drukte van jewelste. Wij zitten namelijk met een schuin oog naar de Olympische Spelen te kijken. Daar viel ons bijvoorbeeld op dat vele Olympische helden gekleurde tape en rode stippen op hun lijf hebben. Uiteraard houden we ook de techwereld voor je in de gaten. Hier vind je het belangrijkste nieuws van maandag 9 augustus.

1007 Robots verbreken het wereldrecord voor gesynchroniseerd dansen

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

NASA openbaart meer dan duizend foto’s van Mars

NASA maakt flink wat foto’s van Mars met de MRO ruimtesonde. Die foto’s worden dagelijks naar aarde verstuurd. Echter is de ligging van de aarde en Mars soms beter dan anders. Nu is die ligging ideaal waardoor er meer foto’s worden verstuurd. En die heeft Nasa openbaar gemaakt!

Google Maps krijgt meer functionaliteiten

Google zit niet stil, zeker niet als het om Maps gaat. Die app krijgt namelijk steevast met allerlei vernieuwingen te maken. Nu zijn er weer diverse zaken uitgerold, zoals een speciale Wifi-modus en het opslaan op een SD-kaart.

De iPhone 7 Plus zou snelste iOS-apparaat ooit zijn

Als we de cijfers mogen geloven dan wordt de iPhone 7 Plus een ontzettend snel apparaat. De iPad Pro is namelijk al vliegensvlug. Echter stelt een bron dat de Zeven Plus nóg sneller wordt. Misschien moet je die dan toch maar wel op de kop tikken!

Bedenkers van futuristische motorhelm Skully verbrassen crowdfundingsgeld aan stripclubs en dure auto’s

Ken je Skully? Dat is een bedrijf dat een motorhelm heeft ontwikkeld die je motorrit via augmented reality een stuk veiliger maakt. Echter lijkt het erop dat die motorhelm er nooit gaat komen. Via Kickstarter werd namelijk geld voor de helm ingezameld. Echter is dat geld verbrast aan zaken als sportauto’s en stripclubs. Tenminste, dat is wat er wordt gezegd!

WhatsApp komt met nieuwe functionaliteit

Het was al langer onderwerp van gesprek, maar nu is de functie uitgerold. Je kunt nu via WhatsApp een voicemail achterlaten. Als je iemand belt en diegene neemt niet op, dan kun je een bericht inspreken. Dat is handig!

Spin-off van Samsung zoekt hulp voor ontwikkelen slimme schoen

Salted Venture is een spin-off van Samsung die aan een speciale schoen voor atleten werkt. De schoen meet allerlei data tijdens het sporten die vervolgens via een applicatie naar jou wordt gecommuniceerd. Lees er hier meer over.

Facebook analyseert data van 160.000 mensen en komt tot baanbrekende conclusie over kattenliefhebbers

Ook wij zijn fervent kattenliefhebber. Nu heeft Facebook echter via een uitgebreide data-analyse toch wel wat negatiefs over de kattenliefhebber achterhaald. Mensen die van katten houden zijn namelijk vaker single en zijn vaker verdrietig. Hondenliefhebbers komen een stuk beter uit de bus!

Facebook gaat adblockers negeren

Facebook gaat de strijd aan met adblockers. Het social medium heeft aangegeven dat het software gaat blokkeren die advertenties blokkeert. Dat betekent dat je nu op mobiel, de app én op desktop geen adblockers meer kunt gebruiken. Of je kunt niet meer Facebooken!

Batterij vernietigt zichzelf als-ie in aanraking komt met water

Een groep wetenschappers heeft een batterij ontwikkeld die zichzelf vernietigt als-ie in aanraking komt met water. Dat is handig voor wanneer je zaken hebt die je wilt overbrengen, maar verder privé en niet te kraken wilt maken.

Reageer op artikel:
Vandaag: nieuwe WhatsApp-functie, iPhone 7 Plus wordt krachtigste iOS-apparaat ooit en meer
Sluiten