Vandaag: de Nintendo Switch is dé console van de toekomst, nieuwe WhatsApp-functie en meer

Nintendo is na Pokémon Go weer top bezig. De Nintendo Switch is gepresenteerd. De Nintendo Switch ziet er niet enkel prachtig uit, maar belooft ook supersmooth te werken. Lees snel meer over de Switch en het overige technieuws:

Naam van Apple’s nieuwe toolbar bekend

Er komen nieuwe MacBooks aan. Die worden zeer waarschijnlijk op 27 oktober om 19.00 uur gepresenteerd. Nu wordt er al langer gesteld dat er een speciale toolbar voor dit apparaat wordt ontwikkeld. Dat weten we eigenlijk wel zeker, vooral nu is ontdekt dat-ie de Magic Toolbar gaat heten.

Refurbished iPhones niet veel soeps in België

Volgens een onderzoek van Test-Aankoop is er veel mis met de refurbished iPhones in België. Zo zijn er veel gebreken en bieden veel aanbieders geen jaar garantie. De Economische Inspectie gaat de zaak onderzoeken.

De preview van de Nintendo Switch is hier en iedereen is razend enthousiast

Nintendo komt met de Switch en dat apparaat ziet er awesome uit. Het idee is dat je een portable spelcomputer hebt die je kunt gebruiken als los apparaat met eigen display. Echter kun je ‘m ook gemakkelijk aan je televisie verbinden. En met een losse controller spelen of met andere Switch’s linken en tegen elkaar gamen. Wat een tof ding!

Tattoo meet alcoholpromillage in je bloed

Onderzoekers van de Universiteit van Californië hebben een tijdelijke tatoeage ontwikkeld. Hier zit een sensor in verwerkt die je binnen een kwartier vertelt hoeveel alcohol er in je bloed zit. Fijn om te weten.

Tekenen op foto’s in WhatsApp

WhatsApp zet de volgende stap in het kopiëren van Snapchat. Je kunt namelijk vanaf nu gaan tekenen op foto’s en video’s. Ook kun je emoji aan je foto’s of video’s toevoegen. Op die manier kun je je foto’s en video’s nog net even iets unieker maken.

Samsung klaagt GTA aan voor Samsung Galaxy Note 7 bom

De bom is gebarsten bij Samsung. Een video werd een tijdje geleden geplaatst waarin het gamepersonage ook een Galaxy Note 7 kon kiezen als wapen. Blijkbaar kunnen ze er bij Samsung niet om lachen, want de video is offline gehaald door YouTube in verband met ‘rechten’.

Tesla geeft veel geld uit aan R&D

Het is logisch gegeven dat wanneer je aan nieuwe tech werkt je daar flink in moet investeren. Dat blijkt ook wel uit de uitgaven van Tesla. Het geld dat in R&D wordt gestoken is hoger dan bij andere autofabrikanten.

Facebook gaat je helpen antwoorden op je vraag te vinden

Nou ja, eigenlijk schakelt Facebook de hulp van je vrienden in. Wanneer jij in een stad of op een plek bent en iets wilt vinden, dan krijg je een map te zien met plaatsen waar je vrienden zijn geweest. Dus ben je op zoek naar een chill restaurant, dan laat Facebook een kaart met restaurants zien én wat je vrienden daarvan vonden.

Projecteren op bewegende schermen? No problemo

Je leest hier meer over de Japanse innovatie.

Houd je betaalkaart in India maar in je zak

India is het slachtoffer van een flinke hack. De informatie van 3,2 miljoen betaalkaarten is afhandig gemaakt. Met deze data is het voor de hackers mogelijk om bijvoorbeeld te betalen met die passen. Het wordt aangeraden om een nieuwe pas aan te vragen.

De trailer van Red Dead Redemption 2 is te tof voor woorden

Samsung negeert schadeclaims?

Klachten van de Note 7-gedupeerden zijn langzaam maar zeker aan het binnendruppelen. Het ontploffende apparaat heeft bij diverse eigenaren voor schade gezorgd. Echter stellen de eigenaren dat Samsung hun schadeclaims aan het negeren is. Niet best.

Een Apple-lader kopen via Amazon is geen goed idee

Apple is een rechtszaak begonnen tegen Amazon. Het bedrijf stelt dat negentig procent van de ‘officiële’ laders dat niet zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling en kan zelfs schadelijk zijn.

Reageer op artikel:
Vandaag: de Nintendo Switch is dé console van de toekomst, nieuwe WhatsApp-functie en meer
Sluiten