20 jul 2016 Daniel Koster

Vandaag: Pokémon Go zorgt ineens voor sterke daling beurswaarde Nintendo, de Regenboogvlag-emoji en meer

Pokémon Go heeft ervoor gezorgd dat Nintendo zich beter voelt dan ooit. De mobiele game is super populair en de beurswaarde is in twee weken verdubbeld. Aan elk beurs-succes komt echter een eind, lees dit verhaal over GoPro maar eens. Hoe het met Nintendo gaat lees je in ons dagelijks overzicht meer over. Verder komt de regenboogvlag-emoji eraan en is er nieuws over Making a Murderer. Check it out:

Beurswaarde Nintendo keldert dankzij Pokémon Go in één dag gigantisch

De afgelopen tijd zat Nintendo op een wolk. De beurswaarde verdubbelde binnen twee weken dankzij het succes van Pokémon Go. Maar aan ieder succes komt een einde, en zo ook aan de waarde-stijging van Nintendo. Het is zelfs zo erg dat dit de grootste daling van de afgelopen zestien jaar is. Redenen: het is voor analisten onzeker hoe Nintendo geld met Pokémon Go gaat verdienen. Ook al is de groep gebruikers nog steeds aan het groeien. Daarnaast wordt Pokémon Go in Japan uitgesteld en dat valt niet in goede aarde bij de Japanners. Laten we dan maar hopen dat de Japanners ook snel naar Pokémon mogen zoeken. Zij blij, Nintendo blij.

beurswaarde-nintendo

Kijk uit met Pokémon Go in Bosnië

In Bosnië worden Pokémon Go-gebruikers gewaarschuwd voor mijnen. Er liggen namelijk nog steeds mijnen begraven. De gebieden worden aangegeven, maar toch zijn er meldingen dat mensen het terrein opgaan om Pokémon te vangen. Tip: niet doen! Check in onderstaande video wat je wel moet doen. (Bron)

Handige video, right?! Wij maken nog veel meer te gekke video’s. Abonneer je dan ook hieronder op ons YouTube-kanaal:

Regenboogvlag-emoji komt eraan

De Nederlander Maurice Beljaars heeft zijn zin! Hij diende een verzoek bij Unicode in voor de Regenboogvlag-emoji en die gaat er nu daadwerkelijk komen. De emoji zal er tijdens de volgende update bij worden gezet. (Bron)

Een geverifieerd Twitter-account voor iedereen komt eraan

Wil jij ook zo’n blauw vinkje achter je naam op Twitter? Dat betekent namelijk dat jouw account geverifieerd is. Dan kom je in het straatje van beroemdheden te staan. Super leuk toch? Je leest er hier meer over.

Een tweede seizoen voor Making a Murderer

Maak je klaar voor een nieuw seizoen van Making a Murderer! Wanneer het tweede seizoen uitkomt is echter nog onbekend. Gezien het proces in volle gang is kan dit gerust nog even duren. Of gaan we het tweede seizoen al in december zien? Netflix: laat het ons weten.

Nieuw in de medische wereld: slimme hechtingen

Als er bij jou binnenkort een wond moet worden gehecht kan het maar zo voorkomen dat je van slimme hechtingen wordt voorzien. Zodat doctoren data over jouw wond kunnen verzamelen en de wond in de toekomst beter herstelt. Je leest er hier meer over.

Apple bevestigt: het sluiten van apps kost batterij

Dat is de boodschap van Apple’s iOS chef Craig Federighi. Dus dat!

apple-batterij-apps

Spotify gaat in 2017 naar de beurs

Eindelijk gaat het gebeuren. De geruchten neigen sterk naar een beursgang voor Spotify in de eerste zes maanden van 2017. Op dit moment wordt Spotify op acht miljard dollar gewaardeerd.

SpaceX heeft ambities en wil drie raketten tegelijk laten landen

SpaceX heeft het al voor elkaar gekregen om raketten te laten landen, maar wil het nog breder aanpakken. Aan Florida’s Space Coast zullen drie raketten vlak na elkaar moeten landen. Waarom? Omdat de Falcon Heavy raket alleen met drie afzonderlijke raketten de lucht in komt. Je leest er hier meer over.

Het nieuws van gisteren gemist? Informatie over de nieuwe iPhone 7 Pro vind je hier.

Reageer op artikel:
Vandaag: Pokémon Go zorgt ineens voor sterke daling beurswaarde Nintendo, de Regenboogvlag-emoji en meer
Sluiten