Vandaag: Samsung S8 krijgt ‘Beast Mode’, Pokémon Go krijgt kerstevenement en meer

Wat is denk je beter voor het milieu: vliegen of internetten? Die vraag beantwoorden we voor je in het onderstaande nieuwsoverzicht. Wat als je trouwens internet op het vliegtuig? Wauw, dat is pas écht erg.

Disney gaat Snapchat-series maken

Disney begrijpt het. Kinderen kijken geen televisie meer, die kijken naar dingen als Neflix en zitten op Snapchat. Waarom dan geen specifieke content voor deze media maken? Juist, dat is wat Disney doet. Snapchat-series maken, bam!

Pokémon Go organiseert een speciaal kerstevenement

Pokémon Go heeft wel vaker een speciaal virtueel evenement georganiseerd tijdens feestdagen. En het lijkt erop dat dit met de kerst ook weer gaat gebeuren. Je kunt dan bijvoorbeeld extra munten verdienen of speciale Pokémon vangen.

PlayStation VR laat je nu ook YouTube kijken

PlayStation VR blijft groeien. Dat is belangrijk, want hoe meer dingen het medium ondersteunt, hoe meer mensen het zullen gebruiken. Dat je nu ook YouTube VR-content ermee kunt kijken is natuurlijk een voordeel.

Google’s Waymo en Honda lijken te gaan samenwerken

Waymo, ken je dat onderdeel van Alphabet (en dus Google) al? Dit is het bedrijf waar de zelfrijdende software onder valt. Het lijkt erop dat deze software in Honda auto’s wordt verpakt.

Je kunt beter vliegen dan internetten

Zo, dat is een gedurfde uitspraak, maar zeker waar volgens Bright. Zij stellen ook dat je hier gelukkig wel wat aan kunt doen.

Minister vindt extra advertentieregel bij vlogs onnodig

Het is een discussie die vaker oplaait en nu omtrent vlogs wordt gevoerd. We hebben het over de discussie of er duidelijk(er) moet worden aangegeven dat een vlog advertentiemateriaal kent. Bijvoorbeeld in de vorm van een product reviewen tegen betaling. Minister van Justitie Atd van der Steur vindt dit niet nodig.

Apple en Nokia klagen elkaar aan

Dit is weer zo’n typische rechtszaak. Apple beschuldigt Nokia er namelijk van dat ze patenten hebben gebruikt. Nokia stelt weer dat Apple de prijs van hun patenten probeert op te drijven. We zullen zien wie er wint. Bron

Op Tokyo’s airport kun je in het toilet je telefoon afvegen

Het klinkt raar, maar is helemaal waar. In Nederland zul je op het toilet enkel toiletpapier vinden. Op het vliegveld van Tokyo vind je in toiletten ook apart toiletpapier om je smartphone mee af te vegen. Wauw!

Nederlandse overheid vraagt steeds vaker gegevens op bij Facebook

Facebook heeft dit jaar een toename gezien in de aanvragen van de overheid tot gegevens van gebruikers. Het gaat hier trouwens niet om immense hoeveelheden. In de eerste helft van dit jaar is er 450 maal informatie aangevraagd.

Nederlandse wetenschappers vinden een kunstmatig blad uit dat medicijnen kan maken

Oké, dit gaat onze pet te boven. Wat een briljante mensen dit! Zij hebben een blad uitgevonden dat medicijnen kan maken. Dat kan niet enkel ergens in een laboratorium, maar waar jij maar wilt. Zoals op Mars..

Zelfrijdende auto’s van Uber worden van de straat gehaald

Uber heeft besloten te stoppen met zijn zelfrijdende auto’s op de weg. Die reden namelijk door de straten van San Fransisco, maar zorgden voor brokken. Ze reden door rood en hadden moeite met fietsers. Nu heeft Uber besloten het experiment in zijn geheel stop te zetten.

Samsung S8 krijgt ‘Beast Mode’

Zo, dat klinkt heftig. Volgens bronnen zou de S8 namelijk een Beast Mode kennen. Het lijkt erop dat dit een modus wordt waarbij je telefoon net even iets meer prestaties kan leveren. Hoe het er precies uitziet weet niemand en of-ie überhaupt voor de S8 is bestemd is zelfs onbekend.

Zeventig procent van de telefoongebruikers kreeg NL Alert-bericht

De eerste maandag van de nieuwe maand werd de nieuwe manieren van mensen waarschuwen getest. NL Alert stuurt dan een bericht naar je telefoon. Dat moet je dan wel aan hebben staan en dat was bij zeventig procent van de Nederlanders het geval.

Reageer op artikel:
Vandaag: Samsung S8 krijgt ‘Beast Mode’, Pokémon Go krijgt kerstevenement en meer
Sluiten