Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 11 nov 2015

Vandaag: Tinder krijgt update, Apple Music beschikbaar op Android en meer

De woensdag zit er alweer op en we zijn weer een stap dichter bij het weekend. Er is vandaag weer genoeg noemenswaardigs gebeurd op het gebied van technologie en innovatie. Wij hebben in het onderstaande de belangrijkste nieuwtjes op deze gebieden voor je in petto. Check ze snel!

Apple Music is nu beschikbaar op Android

De muziekdienst van Apple was voorheen enkel op iOS te gebruiken. De dienst is vanaf vandaag beschikbaar op Android en wanneer een Android-gebruiker de dienst downloadt kan ‘ie ‘m voor drie maanden gratis uitproberen! Daarna moet je wel een maandelijks bedrag gaan betalen. Lees er hier meer over.

Google gaat mogelijk eigen smartphone produceren

We hadden het er toevallig gisteren op de redactie nog over dat Google eigen smartphones zou moeten gaan produceren. Nu zijn er echter geruchten dat dit werkelijkheid gaat worden.

Populaire app ‘InstAgent’ verwijderd uit de Play Store

InstAgent was een populaire app voor Android-gebruikers en is meer dan honderdduizend keer gedownload. Met de app kon je zien wie jouw profiel op Instagram heeft bekeken. Nu is-ie echter uit de Play Store verwijderd. De reden hiervoor is dat-ie onder andere ongewenste promotionele foto’s op je tijdlijn plaatste en zelfs toegang tot je Instagram-account in sommige gevallen blokkeerde. Bron.

Supermarktrobot die autonoom de voorraad in de gaten houdt

De robotproducent Simbe Robotics heeft een robot ontwikkeld welke de voorraad van de supermarkt op eigen houtje in de gaten houdt. Dit is niet het enige. De robot heeft het ook door als producten verkeerd in de schappen staan en meer. Dit laat maar weer zien dat robots in de toekomst waarschijnlijk flink wat banen gaan beëindigen.

Tele2 kondigt nieuwe 4G-databundels aan

Tele2 heeft vandaag op een evenement laten weten dat het vanaf donderdag de eerste 4G-databundel abonnementen gaat aanbieden. Je kunt hier lezen wat voor databundels dit zijn. Voor huidige klanten betekent dit overigens dat hun databundels worden verdubbeld. Dat is winnen!

Microsoft wil betalen met bitcoin makkelijker maken

Microsoft is zich de afgelopen tijd flink aan het richten op cloud-diensten. De volgende stap die het bedrijf gaat maken is het stimuleren van betaalmogelijkheden met de bitcoin. Je kunt hier lezen hoe het bedrijf dit voor elkaar wilt krijgen.

De Samsung Gear VR-bril is nu te reserveren

De virtual reality bril van Samsung, de VR Gear, is vanaf vandaag online te reserveren. Het apparaat zal op 20 november worden uitgebracht maar als je nu al overtuigd bent van zijn kunnen kun je er dus nu al voor zorgen dat je er eentje in huis gaat krijgen. De VR Gear zal 93 euro gaan kosten. Lees er hier meer over.

Logitech ontwikkelt eerste accessoires voor nieuwe iPad Pro

Logitech heeft onder Logi Create een nieuwe lijn met accessoires gecreëerd voor de iPad Pro. Logitech introduceert de Logi CREATE Backlit Keyboard Case met Smart Connector en de Logi CREATE Case met Any-angle Stand zodat je je iPad Pro zo goed mogelijk kunt bentten. Lees meer over de producten in dit persbericht.

Tinder komt met update met allerlei nieuwe functies

Tinder heeft vandaag een update beschikbaar gemaakt. Met deze update kent de dating-app allerlei nieuwe functies. Zo is het nu mogelijk om informatie te delen over je werk en studie op je profiel. Daarnaast is een algoritme ontwikkeld welke ervoor zorgt dat je op basis van deze gegevens sneller in contact komt met elkaar. Lees hier alles over de nieuwe update.

Specificaties HTC One X9 gelekt

De specificaties omtrent het nieuwe vlaggenschip van HTC, de One X9, zijn gelekt. De telefoon zou een 5,5 inch-scherm kennen, een batterijcapaciteit van 3000 mAh, een 13 megapixelcamera en meer. Of zo stellen de geruchten.

Je kunt nu Firefox OS uitproberen op je Android phone

Firefox heeft hun besturingssysteem operationeel gemaakt op een Android telefoon. Dit kan zeer makkelijk door de software te downloaden en met één druk op de knop te activeren op je homescreen. Zo krijg je een voorproefje van hoe het systeem werkt. Slim!

Reageer op artikel:
Vandaag: Tinder krijgt update, Apple Music beschikbaar op Android en meer
Sluiten