Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Apple 22 nov 2016

Vandaag: video laat je iPhone vastlopen, Facebook helpt je gratis Wifi vinden en meer

Het is oppassen geblazen met video’s openen op je iDevice. Op het moment gaat er een video rond die ervoor zorgt dat je iDevice vastloopt. Hoe? Dat en meer in het technieuws van dinsdag 22 november.

Nep of echt?

Nep-nieuws houdt ons bezig. Niet alleen door de verkiezingen in de Verenigde Staten. Nu blijkt uit een onderzoek dat tweederde van de jongeren niet in staat is om echt-nieuws van nep-nieuws te onderscheiden en dat is niet best.

Onderzoek naar gecrashte drone Facebook

De drone die Facebook wil inzetten om internetverbindingen tot stand te laten komen is gecrasht bij een testvlucht. Hoe dat is gebeurd wordt nu onderzocht.

Toedeloe

Jonathan Ive, hoofdontwerper bij Apple, zou bezig zijn met zijn vertrek. Tenminste, dat wordt beweerd door Apple-insider John Grueber.

Dave Chapelle komt op Netflix

Het is een tijdje stil geweest omtrent Dave Chapelle. Gelukkig duurt dat niet lang meer, want hij komt terug met drie comedyshows op Netflix. Wij zijn benieuwd.

Snapchat Spectacle winkel in NYC

Voor iedereen die een Snapchat Spectacle wil is dit goed nieuws: in New York is een Snapchat Spectacle winkel geopend. De winkel is open tot en met oudjaarsdag.

Videobestand laat iDevices vastlopen

Er gaat een video rond op het internet die iDevices laat vastlopen. Dit zou komen omdat het teveel werkgeheugen vraagt van het apparaat. Het enige dat je daaraan kunt doen is een harde reset doen. Opletten dus.

Een iDevice dat vlekkeloos loopt

Netflix in 4K op Windows 10

Je kunt Netflix kijken in 4K op Windows 10. Je zult alleen wel één van de nieuwste Windows apparaten moeten hebben. Wil je weten of jouw laptop daaronder valt? Check dan dit artikel.

Facebook helpt je wifi-netwerk vinden

Facebook heeft een nieuwe feature die het mogelijk maakt om gratis wifi-netwerken te vinden. Hoe dit werkt en hoe je dit aanzet vind je hier.

Apple koopjes

Het lijkt erop dat Apple met kortingen gaat strooien aanstaande vrijdag. Die hint geeft het bedrijf zelf met emails en op de webpagina.

Nieuwe batterij laadt in een paar seconden op

Wetenschappers van de universiteit van Florida hebben een batterij ontwikkeld die binnen een paar seconden is opgeladen én dagen meegaat. Kom maar door!

Dit was het technieuws van dinsdag 22 november. Is je behoefte naar technieuws nog niet voorzien? Geen probleem, dan kun je altijd nog het overzicht van gisteren lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: video laat je iPhone vastlopen, Facebook helpt je gratis Wifi vinden en meer
Sluiten