Daniel Koster
Daniel Koster Tech 24 jan 2017

Vandaag: offline berichten versturen met WhatsApp, lanceerdatum Galaxy S8 bekend en meer

WhatsApp heeft een nieuwe update die we ontzettend chill is. Je kunt er namelijk offline berichten mee versturen. Alsof je daar nog niet blij genoeg van wordt, vind je in het onderstaande nóg meer technieuws. Winnen!

Mark Zuckerberg wil alle ziektes genezen

Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan hebben met hun liefdadigheidsinstelling de start-up ‘Meta‘ gekocht. Deze zoekmachine gebruikt AI om wetenschappelijke artikelen te scannen. Op deze manier willen Mark en Priscilla alle ziektes uit de wereld helpen.

Mark-Zuckerberg

Offline berichten via WhatsApp tóch versturen

Kijk, dit is nou een update waar je wat aan hebt. Het is vanaf nu onder andere mogelijk om dertig foto’s of video’s per keer te versturen en offline berichten te versturen. Dat offline berichten versturen betekent dat je berichten ook kunt ‘versturen’ als je geen internet hebt.

WhatsApp-2-WANT

De berichten worden, om het maar zo te zeggen, geparkeerd. Wanneer je weer internet hebt worden ze automatisch verstuurd. Voor de update was het niet mogelijk de berichten te versturen aangezien de verzendknop niet is in te drukken. Je leest hier meer over de update, die voor nu enkel op de iPhone werkt.

Faraday Future aangeklaagd

Faraday Future, de (toekomstige) concurrent van Tesla, is aangeklaagd voor 1,7 miljoen euro omdat ze een rekening niet betaald hebben. Het gaat om een factuur van een VR-video-productie.

faraday-ff91-2-want

Google x Raspberry Pi

Google is een samenwerking met Raspberry Pi aangegaan om te werken aan AI. Waar ze precies mee bezig zijn is nog niet duidelijk, maar volgens Raspberry Pi kunnen we meerdere dingen op het gebied van AI verwachten.

Samsung Galaxy S8 lanceerdatum bekend

Het nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S8, zal naar alle waarschijnlijkheid op 14 april worden gelanceerd in Korea. Tenminste, dat beweert Forbes. Wij zijn benieuwd.

galaxy s8-want

LG G6 toont ronde vormen

Dat is te zien op een foto van de telefoon. Helaas kun je op de foto alleen een gedeelte van de telefoon zien. Deze toont ronde vormen en een straks design. Op 26 februari wordt de rest van de smartphone gepresenteerd.

China maakt VPN’s illegaal

De censuur van China neemt steeds serieuzere vormen aan. De overheid heeft nu ook VPN, wat staat voor Virtual Private Network, illegaal gemaakt. Als je toch een VPN wilt aanmaken, zal deze eerst door de overheid moeten worden goedgekeurd.

Tesla rolt nieuwe Autopilot uit

Tesla is begonnen met het uitrollen van een nieuwe Autopilot. Het uitrollen wordt verdeeld in fases. Om de twee- tot zes weken wordt de software geüpdatet waardoor het systeem blijft verbeteren.

Tesla-zelf-WANT

YouTube neemt afscheid van cookies en pixels

Langzaam maar zeker zal YouTube afscheid gaan nemen van cookies en pixels en overstappen op een cloud based measurement. Het officiële statement van Google kun je hier lezen.

Samsung repareert schermen met roze streep gratis

Zie jij opeens een roze streep op het scherm van je Samsung Galaxy S7 Edge? Dan heb je een geluk bij een ongeluk. Je bent namelijk niet de enige en Samsung biedt gedupeerden een gratis reparatie aan. Je toestel zal echter wel binnen de garantie moeten vallen en mag geen andere vorm van schade hebben.

s7 edge-want

Adobe-apps komen naar Chromebooks

Gisteren werd duidelijk dat alle Chromebooks uit 2017 Android-apps zullen ondersteunen. Vandaag is duidelijk geworden dat ook Adobe Creative Cloud-apps naar Chromebooks komen. Op deze website kun je zien om welke apps het precies gaat.

Reageer op artikel:
Vandaag: offline berichten versturen met WhatsApp, lanceerdatum Galaxy S8 bekend en meer
Sluiten