Daniel Koster
Daniel Koster Apple 19 sep 2016

Vandaag: zo hufterproof is de iPhone 7, Amsterdam krijgt zelfvarende boten en meer

Een nieuwe week, een nieuwe dag en dus een nieuw nieuwsoverzicht. Man, wat zijn er veel dingen gebeurd. Zo is de iPhone 7 eens even goed onder handen genomen. Het resultaat daarvan vind je hieronder. En dat is lang niet het enige technieuws van maandag 19 september.

Kapot

Benieuwd hoe een iPhone 7 eruit ziet als-ie wordt geplet door een hydraulische pers? De makers van dit filmpje geven ons een bizar bevredigend filmpje zien. Vooral de slowmotion is lekker.

De S is van Seven

Hoewel de iPhone 7 gelukkig niet ontploft, schijnt dat-ie wel een raar sisgeluid maakt als je ‘m te zwaar belast. Dit komt waarschijnlijk storing, waardoor de luidspreker denkt dat-ie een slang is. Lees hier meer over het probleem.

Kanye gaat zijn vrouw achterna

Het duurde even, maar ook Kanye West is nu te volgen op Instagram. Kunnen we eindelijk zien waar hij mee bezig is. Tot nu toe staat er één foto op zijn feed, maar met een vrouw als Kim Kardashian aan je zij zouden dat er zo drie miljoenmiljard kunnen worden.

Everyday I’m shuffling

Chill hoor dat Apple Muziek een nieuw jasje heeft. Ziet er mooi uit! Jammer alleen dat niemand de shuffle-knop meer kan vinden zoals te zien is in deze video.

Roboat

In Amsterdam beginnen wetenschappers binnenkort met een test van zelfrijdende boten. Het onderzoek gaat vijf jaar duren en zal met zowel goederen als mensen worden getest. Schrik dus niet als je geen schipper ziet. Het hele artikel kun je lezen via deze link.

Extreme Pingpong

Altijd al willen weten hoe het eruit ziet als je pingpong combineert met een klimmuur? Zo dus!

Pokémon GO events, ruilen en vechten

Veel Pokémon GO-spelers misten de mogelijkheid om te ruilen en vechten met andere spelers in het spel. Niantic lijkt te gaan luisteren naar de wensen. Tenminste, als we CEO John Hanke moeten geloven. Daarnaast zijn ze bezig met het opzetten van events.

Beter dan BP

Het was een kwestie van tijd voor Samsung met een excuus kwam als reactie op de ontploffende Note 7. En dat doet CEO Tim Baxter persoonlijk.

Hello, it’s me

Ingenieurs bij Microsoft zijn lekker bezig. Tijdens hun laatste test met spraakherkenning behaalden zij met 6.3% de laagste foutscore. Zo zijn we een stuk dichter bij een toekomst waarin apparaten voornamelijk met spraakherkenning werken. Het hele artikel check je hier.

Say cheese

Veel mensen vragen zich af welke camera beter is: die van de Note 7 of de iPhone 7? De koppen achter Business Insider zochten het uit en wat blijkt? Die van de iPhone 7 is niet beter dan de Note. Meer informatie vind je hier.

Privet Drive te koop

Harry Potter-fans kunnen weer in hun handen knijpen. Het huis waar zijn oom en tante in de film wonen staat namelijk te koop. Meer informatie vind je hier.

Allo, allo

Volgens Evan Blass komt Google op 21 september met de nieuwe chatapp ‘Allo’. Wat Allo anders maakt is dat er een virtuele assistent bij zit die jou bijvoorbeeld kan vertellen waar het dichtstbijzijnde restaurant is. Het hele nieuwsbericht lezen kan via deze link.

Nooit meer akward gesprekken met de taxichauffeur

Volgens één van de oprichter van taxibedrijf Lyft zal de meerderheid van de taxiritjes binnen vijf jaar met een zelfrijdende taxi worden gedaan. Fijn voor de awkward turtles onder ons. Lees hier het hele bericht.

iPhone 7 wordt getest

Wil je weten hoe een iPhone 7 reageerd op bijvoorbeeld een Stanleymes?

Schiphol start volgend jaar met gezichtsherkenning proef

Christiaan Hen, innovatiemanager bij Schiphol, heeft in een interview met de Telegraaf laten weten dat Schiphol volgend jaar gaat beginnen met een gezichtsherkenningproef. Zo wordt het identificeren makkelijker en moeten rijen worden voorkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: zo hufterproof is de iPhone 7, Amsterdam krijgt zelfvarende boten en meer
Sluiten