Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 05/08/2015

Vandaag: ‘s werelds langste skibaan in Dubai en een bug die je Android-toestel oneindig doet resetten

De woensdag is alweer bijna ten einde en dat bekent dat we de goede helft van de werkweek tegemoet gaan. Heb je een drukke dag gehad en het tech-nieuws niet bij kunnen houden? Wees dan niet getreurd, wij hebben al het belangrijks voor je hier opgesomd. Lees het snel om weer helemaal bij te zijn met betrekking tot het technologische nieuws van woensdag 5 augustus!

Apple ontkent plan om mobiel netwerk aan te bieden

Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple zich als netwerkprovider gaat melden. Reuters meldt echter dat dit niet het geval is. Een Apple-medewerker heeft namelijk aangegeven dat het bedrijf geen netwerkprovider zal worden. Toch jammer, want zoals je gister op WANT kon lezen zou dit veel goeds kunnen beteken voor de iPhone-gebruiker.

Microsoft Outlook krijgt een update

De webversie van het e-mailprogramma van Microsoft krijgt in begin september een update. Het is nog niet helemaal duidelijk wat je allemaal kunt verwachten, maar Microsoft gaf wel aan dat het zowel om functionele als uiterlijke vernieuwingen gaat. Er zijn al wel enkele vernieuwingen genoemd die Microsoft met de update zal gaan uitrollen.

Dubai bouwt ‘s werelds langste indoor skibaan

Dubai wordt met verschillende zaken geassocieerd. Geld, hitte en wolkenkrabbers bijvoorbeeld. Skiën past wat minder in dat rijtje thuis. Daar komt verandering in aangezien een indoor skibaan gaat worden gebouwd. En niet zomaar eentje, de langste ter wereld. De baan zal zo’n 1,2 kilometer lang zijn. Check The Verge voor meer informatie omtrent de skibaan.

Netflix vanaf 2 september in Japan

Netflix gaat de stap richting het Aziatische continent zetten. Vanaf 2 september zal de online streamingdienst in Japan live gaan. Waar het bedrijf blijft groeien zijn er nog voldoende landen die onbenut zijn. Dit is een stap om één van deze landen te bereiken, en zo zijn er ook binnen Europa nog genoeg landen waar Netflix nog niet beschikbaar is. Check in dit artikel welke dat zijn en meer.

Microsoft Lumia 950 foto’s gelekt

Waar er nog enige discussie heerst omtrent of het foto’s zijn van de Lumia 950 of van de Lumia 950 XL moge het wel duidelijk zijn dat het gelekte foto’s een Microsoft Lumia toestel zijn. Verwacht wordt dat de nieuwe smartphones nog dit jaar op de markt zullen worden gebracht. Er is nog wel wat werk aan de winkel zoals je op de foto’s kunt zien, maar het gaat de goede kant op. Klik op de afbeeldingen voor een uitvergrote foto. Bron.

Bug kan Android-smartphones oneindig laten heropstarten

Waar een tijdje geleden je iPhone opnieuw werd opgestart door een bepaald smsje, is het nu de beurt aan Android-toestellen om problemen te ondervinden door een bug. Dit komt door een dos-aanval. Tweakers legt je precies uit wat er aan de hand is!

‘s Werelds grootste gametoernooi stilgelegd door data-aanval

Het grote gametoernooi ‘The International’ is stilgelegd door een doss-aanval. Bij een doss-aanval worden servers met zoveel data bestookt dat ze het niet meer aankunnen en offline gaan. Het is nog onduidelijk wie er achter de aanval zat. Lees er hier meer over.

Batterijstatus verraad de anonieme internetter alsnog

Surf jij wel eens incognito over het internet omdat je denkt dat je dan niet traceerbaar bent? Uit dit artikel blijkt dat je locatie toch achterhaald kan worden. De oorzaak hiervan is de HTML5-code die op deze manier voor het aflezen van het batterijpercentage van de gebruiker kan worden gebruikt.

Picnic bezorgt je boodschappen gratis aan huis

Moet Albert Heijn bang worden? Picnic is een supermarkt die door middel van een app jouw je boodschappen laat uitkiezen en ze vervolgens aan je huis bezorgt. Waar de applicatie zich nu nog in de testfase bevindt wordt de verwachting uitgesproken dat-ie binnenkort naar andere plekken in Nederland zal worden uitgerold.

Reageer op artikel:
Vandaag: ‘s werelds langste skibaan in Dubai en een bug die je Android-toestel oneindig doet resetten
Sluiten