Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 2 jun 2018

De slimme Stellina telescoop schiet magisch mooie ruimtefoto’s

Astronomie is iets dat voor de meesten van ons zowel letterlijk als figuurlijk ver van ons af staat. De makers van de Vaonis Stellina Telescope willen daar verandering in brengen. Deze microscoop moet een makkelijke manier bieden om de ruimte te bekijken, in tegenstelling tot veel traditionele telescopen.

Starstruck met de Stellina telescoop

De Stellina werd al gepresenteerd op de CES 2018, maar is nu ook daadwerkelijk te koop. We zeggen het dit maar even direct; je moet er wel voor naar het Museum of Modern Art in New York voor reizen. Iets voor de liefhebber dus. Maar eerlijk is eerlijk, dit is een toffe gadget, zelfs wanneer je niets met astronomie hebt.

Stellina

Een GoPro kan misschien mooie foto´s maken, maar als je mooie foto´s wilt hebben van het heelal dan heb je hier toch echt een telescoop voor nodig. De Stellina telescoop is gemakkelijk te connecten met je smartphone via een iOS of Android app. Zet de telescoop neer op zijn tripod, klik op de knop, en bekijk de honderden suggesties direct op je smartphone. De Stellina is gemakkelijk in gebruik: hij is zo opgezet, maakt foto´s, en stuurt die direct naar je smartphone of computer.

Stellina
De foto´s zijn werkelijk waar indrukwekkend. Als je niet beter wist zou je denken dat de ruimtefoto´s kunst waren. Een ander voordeel van deze telescoop is dat hij erg klein is, lichtgewicht, en dus gemakkelijk mee te nemen als je op pad gaat.

stellina
Afbeelding via Vaonis

Als je wilt kun je de telescoop trouwens ook online bestellen voor ongeveer 2580 euro. Op zoek naar een variant die beter betaalbaar is? Check dan deze kleine Hiuni telescoop ook even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De slimme Stellina telescoop schiet magisch mooie ruimtefoto’s
Sluiten