Ilona Braam
Ilona Braam Home 16 okt 2017

Deze Bluetooth speaker overleeft al je wilde avonturen

Muziek maakt alles een stuk aangenamer en beter te verdragen en eigenlijk zou er altijd een tune op moeten staan. Uiteraard stellen we wel bepaalde minimale eisen aan een speaker. Hij moet goed geluid leveren, maar daarnaast moet hij ook draadloos muziek kunnen afspelen, tegen water kunnen, niet meteen kapot gaan bij een val en redelijk lang zonder opladen kunnen. Toevallig voldoet de VAVA Voom 23 bluetooth speaker aan al deze eisen.

Ruige behuizing voor ruige avonturen

Als je de speaker ziet, weet je meteen al dat hij tegen een stootje kan. Hij komt namelijk in een ruig uitziende behuizing, welke bedoeld lijkt te zijn voor het leger. Deze is voorzien van rubber om de schokken bij het vallen te kunnen opvangen en hij zou volgens de makers ook bestand zijn tegen slijtage. Met de IPX6 certificering kan hij daarnaast ook nog tegen zand, stof en gevaarlijk spetterend water.

VAVA Voom 23 Bluetooth speaker

Heldere en krachtige audio

Wat de audio betreft zit je ook goed bij VAVA Voom 23. De speaker levert heldere en krachtige geluiden, zodat je hem gerust mee op avontuur kunt nemen of gewoon relaxed muziek kunt laten verzorgen tijdens een BBQ of picknick. Ook voor handsfree bellen verzorgt het apparaat de benodigde helderheid.

Vierentwintig uur lang genieten

Om makkelijk het volume aan te passen of het volgende nummer op te zetten tijdens wat meer gevaarlijke uitjes, is de Bluetooth speaker voorzien van grote knoppen die je niet kunt missen. Via Bluetooth kun je heerlijk draadloos je muziek afspelen tot een afstand van 10 meter. En omdat je niet altijd een stopcontact in de buurt hebt en je powerbank ook opraakt, gaat de 5200mAh batterij wel 24 uur mee.

Bluetooth speaker voor een zacht prijsje

Een ander groot voordeel van de speaker is dat hij een erg geruststellend prijskaartje heeft. Via Amazon is hij namelijk te bestellen voor 30 dollar en voor een keer bezorgen ze wel in Nederland.

De VAVA Boom 23 heeft een ruig uiterlijk, maar je ziet wel dat het een speaker is. Soms is dat wat minder duidelijk. Sony wil namelijk de robothond Aibo van back in the day weer terughalen en deze inzetten als slimme speaker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Amazon

Reageer op artikel:
Deze Bluetooth speaker overleeft al je wilde avonturen
Sluiten