Jelle van Es
Jelle van Es Games 2 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Over de top en meer actie: de nieuwe game Onrush zit vol racegeweld

Toen de PlayStation 3 gelanceerd werd hadden we met de game Motorstorm gelijk een heerlijke titel te pakken. In die game kon je met motoren, buggies en vrachtwagens door diverse locaties scheuren en moest je proberen als eerste over de finish te komen. Na een aantal vervolgen besloot Sony om de Motorstorm-studio ‘Evolution Studios’ te sluiten. Veel werknemers vonden toen onderdak bij Codemasters. En dat team komt nu met Onrush.

Onrush is over de top, op een goede manier

Je zou Onrush daarmee kunnen zien als een spirituele opvolger van de Motorstorm-reeks, maar dan op een racestand die net een tikkie hoger is. Het gaat nog meer over de top en moet meer actie bieden. Zo word je in de game aangemoedigd om je tegenstanders van de weg te beuken en bij jumps stunts uit te voeren. Lukt dat, dan vult je Rush bar en is het mogelijk om een boost te geven en zo je tegenstanders voorbij te rijden.

Het duurt nog wel even voordat we met de game aan de slag kunnen. Onrush staat nu gepland voor de zomer van 2018. De game komt dan uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Bekijk hieronder de eerste trailer en daaronder een paar screenshots van de game.

Screenshots uit Onrush

Onrush
Onrush

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina met reviews en nieuws over de belangrijkste en leukste games van dit moment. Lees bijvoorbeeld het laatste nieuws over Detroit Become Human, Wolfenstein 2 The New Colossus, of lees alles over hoe je het beste kunt gamen op je MacBook via Geforce Now.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Over de top en meer actie: de nieuwe game Onrush zit vol racegeweld
Sluiten