Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 17 apr 2018

Maak veilig foto’s met je telefoon met de ShutterGrip

De tijd dat je een compacte camera bij je had om foto’s te maken, die ligt alweer een tijdje achter ons. Je neemt of hoogwaardige DSLR-toestel mee op reis, of je pakt gewoon je telefoon er bij om de meet mooie kiekjes te nemen. Bij dat laatste loop je soms het risico dat je dat ding uit je handen laat vallen. Mocht je dat zelf wel eens hebben meegemaakt, dan is het wellicht een handig idee om de ShutterGrip te overwegen.

De ShutterGrip laat je veilig foto’s maken

De ShutterGrip kun je bevestigen op je telefoon en klemt zich dan vast. Vervolgens kun jij dan via Bluetooth verbinding maken met je telefoon. Zodra je dan de foto-app opent, dan kun je een foto maken door op de knop van de ShutterGrip te drukken.

Omdat je de telefoon makkelijker vast kunt houden met de ShutterGrip, is de kans kleiner dat je hem uit je tengels laat vallen. Die kans is nog kleiner als je gebruik maakt van de handstrap om hem aan je pols te bevestigen.

Naast de bevestigingsoptie van de ShutterGrip kun je hem ook los in je hand houden. Het device is dan alsnog verbonden met je telefoon en kun je dus van afstand een foto maken. Handig als het je niet lukt om met je lange armen de perfecte selfie te maken.

Met zijn 45 gram is hij overigens ook nog aan de lichte kant en hij werkt met gewone batterijen. Met een volle batterij moet de Shuttergrip volgens de maker zo’n 180 dagen meegaan. Het device schakelt na drie minuten automatisch uit als je hem niet gebruikt.

Shuttergrip

De Shuttergrip is met zo’n beetje elke moderne telefoon te gebruiken. Zo heb je een iPhone 5 of hoger, een Samsung S7 Edge of hoger of een Google Pixel of hoger nodig. Het complete overzicht en de mogelijkheid om hem aan te schaffen vind je hier. Wil je nog betere foto’s maken? Check dan deze gadgets.

Reageer op artikel:
Maak veilig foto’s met je telefoon met de ShutterGrip
Sluiten