Milton Broen
Milton Broen 15 sep 2015

Veiligheid boven alles: dit motorpak heeft een ingebouwde airbag

Motorrijden is iets speciaals. Het is voor velen een prettige ervaring om met je stalen ros een flink stuk te scheuren en zien het als een lifestyle. Toch is motorijden een stuk onveiliger dan rijden in een auto. Je zit nou eenmaal los op een motor zonder gordel en zonder stalen frame die je val kan opvangen. Hierdoor ben je een stuk kwetsbaarder. Mocht je verongelukken dan kan dit snel fataal aflopen. Alle motorrijders worden dan ook aangeraden om een goed en stevig motorpak aan te trekken. Of juist dit motorpak!

Dainese D-Air collectie

Aangezien je op de motor niet veilig genoeg kunt zijn is het belangrijk dat je altijd een dikke (lederen) jas en broek aan hebt. Maar als je het nog veiliger wilt aanpakken is de nieuwe collectie van Dainese speciaal voor jou ontwikkeld. Er zit namelijk een airbagsysteem en een rugbeschermer in het pak. Hierdoor is de bestuurder nog beter beschermd. Mocht je ooit een keer in een verkeersongeval terecht komen dan kun je het beste zo goed mogelijk worden beschermd, right?!

Hoeveel moet de Dainese D-Air kosten?

De Dainese D-Air lijn is in veel varianten verkrijgbaar. Van motorjack tot compleet racepak. De collectie is vanaf november 2015 hier te koop vanaf zo’n vijftienhonderd euro.

Ben je ook nog opzoek naar een helm?

Als je jouw motoroutfit helemaal in orde wilt hebben dan is deze helm een ‘enige’ oplossing. Meer info? Check dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Veiligheid boven alles: dit motorpak heeft een ingebouwde airbag
Sluiten