Venom 2: gaat deze Bond-actrice een slechterik spelen?

Ondanks dat niet iedereen het vorig jaar verschenen Venom een succes vond, is er toch een tweede deel in de maak. Hierover waren tot voor kort weinig details bekend, behalve dat zowel Michelle Williams als Tom Hardy weer in de film te zien gaan zijn. Al weten we nu ook dat Naomie Harris in gesprek is voor een rol.

De bedoeling is dat de James Bond-actrice de rol van slechterik Shriek op zich gaat nemen. Dit is een Spider-Man slechterik die nog nooit in een live-action Marvel film voor is gekomen.

Naomie Harris in gesprek voor rol als Marvel-slechterik

Waar er al een tijdje speculaties gaan dat Woody Harrelson voor de tweede Venom film in de huid van Carnage gaat kruipen, lijkt het er nu ook op dat deze slechterik een love-interest gaat krijgen. Dit omdat de eventuele casting van Michelle Williams ervoor zal zorgen dat Shriek in de film zal zitten, een personage dat in de Spider-Man-comics een relatie met Carnage heeft. Vandaar dat het er nu op lijkt dat Venom het straks tegen twee slechteriken op moet nemen.

Het blijft echter even afwachten hoe ze Shriek tot leven gaan brengen. In de comics gaat hem om een voormalig drugsdealer die na neergeschoten te zijn door een politieagent in de zogeheten Darkforce Dimension terecht is gekomen. Hierdoor kreeg ze enkele superkrachten, waaronder de mogelijkheid om geluid te manipuleren.

Venom vs Spider-Man

Er gingen overigens ook een tijdje geruchten rondom een cross-over tussen Venom en Spider-Man, die onlangs door regisseur Ruben Fleischer bevestigd werden. Al zal deze laatste niet verantwoordelijk zijn voor het vervolg. De tweede Venom film zal namelijk gemaakt worden door niemand minder dan Andy Serkis, die met name bekendstaat voor het vertolken van Gollum in Lord of The Rings.

Meer omtrent Marvel films lees je in het overzicht.

Reageer op artikel:
Venom 2: gaat deze Bond-actrice een slechterik spelen?
Sluiten