Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Venom 2: gaat naast Tom Hardy ook Spider-Man een rol krijgen?

Het was eventjes afwachten, maar we weten nu zeker dat Tom Hardy terugkeert voor Venom 2. Er is echter ook een andere Tom die misschien aan de cast toegevoegd gaat worden. We hebben het hier natuurlijk over Tom Holland, de acteur die Spider-Man speelt in het Marvel Cinematic Universe.

Krijgt Spider-Man een rol in Venom 2?

Of je de film nou wel of niet leuk vond, we zijn het er waarschijnlijk allemaal wel over eens dat Venom niet de beste Marvelfilm ooit was. Toch heeft het personage wel een berg potentie. Niet in de laatste plaats vanwege Tom Hardy, die de antiheld speelt. Het is daarom ook goed nieuws dat hij zal terugkeren voor het tweede deel.

De kans dat we in de nieuwe film ook personages als Ant-Man en Captain America voorbij gaan zien komen is echter vrij klein. Deze behoren namelijk tot Disney’s Marvel Cinematic Universe, waar Venom nog geen deel van uitmaakt. Daarnaast is dit personage weer in handen van Sony.

Het klinkt misschien stom, maar dit betekent dat Disney niet zomaar gebruik mag maken van de personages waarvan Sony de rechten heeft. En andersom natuurlijk. Hieronder zie je precies wie welke superhelden in zijn bezit heeft:

Venom Spider-Man

Zoals je kunt zien liggen de rechten van Spider-Man zowel bij Sony als Disney. Dit betekent dat er een kans is dat we Spider-Man in Venom 2 gaan terugzien. Het mag geen verassing zijn dat Venom producer Amy Pascal hierover al enkele vragen heeft gehad. Ze gaf alleen steeds vage antwoorden. Een voorbeeld daarvan is haar reactie toen iemand wilde weten of Spider-Man acteur Tom Holland een uitstapje naar Sony zou gaan maken:

Aldus Pascal. Ondanks dat haar ietwat sarcastische reactie ons geen concreet antwoord wist te geven is er een grote kans dat het gaat gebeuren. Dit omdat ook Marvel baas Kevin Feige heeft aangegeven dat de er hoogstwaarschijnlijk een cross-over tussen Venom en Spider-Man gaat komen.

Meer omtrent de recente plannen voor Venom en Spider-Man is terug te lezen in ons Marvel overzicht.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Venom 2: gaat naast Tom Hardy ook Spider-Man een rol krijgen?
Sluiten