Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 27 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Venom 2: gaat Woody Harrelson deze Marvel slechterik spelen?

In tegenstelling tot die van Spider-Man blijven de plannen voor een tweede Venom film ongewijzigd. Zo zal Tom Hardy nog steeds terugkeren als de antiheld en gaat ook Michelle Williams haar rol weer oppakken. Al blijkt nu dat ook Woody Harrelson wederom in de film te zien zal zijn en wij denken dat hij een iconische slechterik zal gaan vertolken.

Woody Harrelson krijgt rol in Venom 2

Het vorig jaar uitgekomen Venom werd bij de recensenten lang niet zo goed ontvangen als de andere films van Marvel, maar gezien de enorme kaartverkoop komt er nu toch een vervolg.

Naast dat we hierin zowel Tom Hardy als Michelle Williams weer gaan terugzien blijkt ook Woody Harrelson opnieuw aan de film mee te gaan doen. Waar hij in het origineel enkel tijdens het einde te zien was blijkt hij nu echter een grotere rol te krijgen.

Zoals het ernaar uitziet moest het personage dat Harrelson in de eerste Venom film speelde ‘Cletus Kasady’ voorstellen. Dit is een seriemoordenaar die in de comics uiteindelijk in superslechterik Carnage veranderde. De kans is groot dat die laatste degene gaat worden waar Venom het in de tweede film tegen zal moeten opnemen.

Tom Holland

Naast de terugkerende acteurs zullen er ongetwijfeld ook enkele nieuwe gezichten te zien zijn. Zo gaan er speculaties dat niemand minder dan Tom Holland aan Venom 2 mee zal gaan doen. Het spreekt voor zich dat hij dan de rol van Spider-Man op zich gaat nemen.

Spider-Man Venom
Bron: Sony Pictures Bron: Sony Pictures Releasing

Gezien het feit dat Spider-Man waarschijnlijk niet meer in het Marvel Cinematic Universe mag gaan voorkomen zijn er eigenlijk alleen maar meer redenen om hem kennis te laten maken met Venom. Al helemaal omdat Carnage (net zoals Venom) van oorsprong een Spider-Man vijand was.

Er is nog geen releasedatum voor Venom 2, maar alles wijst erop dat de film op 2 oktober zal gaan uitkomen. In de tussentijd kun je de laatste nieuwtjes terugvinden in het Marvel overzicht.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Venom 2: gaat Woody Harrelson deze Marvel slechterik spelen?
Sluiten