Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 25 nov 2020

Verbeter je internetnetwerk met deze Black Friday-deals

Het thuiswerken doen we al zo lang dat je bijna vergeet hoe werken in de oude situatie was. Inmiddels hebben heel wat mensen thuis hun eigen werkplek gemaakt. Maar hoe zit het met je internetverbinding? Als die hapert, dan is Black Friday het moment om je internetnetwerk te aan verbeteren.

Denk daarbij aan de aanschaf van een router die een stuk beter werkt of het gebruik maken van producten die het internet boosten of waarmee je makkelijk verbinding via een kabel maakt. Deze vijf producten zijn nu met Black Friday mooi in prijs gedaald.

TP-Link TL-WPA8631P – Powerline-adapter Black Friday-deal

Ikzelf heb in mijn huis een paar powerline-adapters van Devolo en daar ben ik zeer tevreden mee. Deze set van TP-Link lijkt hetzelfde te doen. Je plaats één van de punten bij de router en verbindt die met een ethernetkabel. De andere plaats je op de plek van je werkplek en via het tweede punt trek je dan een ethernetkabel naar je pc. Op die manier heb je een stabiele en snelle verbinding. Daarnaast werkt het punt ook als repeater, waardoor je Wifi-verbinding wordt verbeterd. Met deze Black Friday-deal maak je dus jezelf en andere mensen binnen je huishouden blij.

Scoor hem hier

TP-Link TL-WPA8631P - Powerline-adapter Black Friday
De TP-Link TL-WPA8631P – Powerline-adapter
(Afbeelding: TP-Link)

Netgear Nighthawk MK62 – Mesh WiFi

Met de komst van nieuwe producten, zien we dat veel gebruik maken van Wifi 6. Denk daarbij aan nieuwe smartphones, maar ook een spelcomputer als de PlayStation 5. Maar dan moet je wel een router hebben die dat ondersteunt. Wat dat betreft sla je met de Netgear Nighthawk MK62 – Mesh WiFi twee vliegen in één klap. Enerzijds omdat het gebruik maakt van de nieuwe standaard en anderzijds omdat je een tweede station hebt die je ergens in het huis kunt plaats om je Wifi-signaal te boosten.

Scoor hem hier

Netgear Orbi RBK53

Heb je echt een groot huis? Dan is het wellicht verstandig om tijdens Black Friday voor deze Netgear Orbi RBK53-deal te gaan. Het is een set die uit drie onderdelen bestaat. Ten eerste heb je de router die je bij de modem plaatst. Vervolgens plaats je de twee satellieten in je huis, die het Wifi-signaal boosten. Installeren is een fluitje van een cent en binnen no-time heb je overal in je huis een goede verbinding.

Scoor hem hier

Netgear Orbi RBK53 Black Friday
Netgear Orbi RBK53
(Afbeelding: Netgear)

AVM FRITZ!Repeater 3000

Heb je al een goede router in huis? Maar komt die niet qua signaal tot op de zolder? Dan doe je er goed aan om een zogenaamde repeater er halen. Deze boost je huidige Wifi-signaal. De AVM FRITZ!Repeater 3000 is daar een goed voorbeeld van. Vorig jaar konden we die zelf testen en waren we er zeer tevreden over. En nu kun je hem dus met Black Friday voor een mooie prijs scoren.

Scoor hem hier

AVM FRITZ!Repeater 3000
(Afbeelding: Fritz)

ASUS ZenWiFi AX Wifi 6 router: voor wanneer je af wilt zijn van gezeik dankzij deze Black Friday-deal

Tot slot hebben we nog deze ASUS ZenWiFi AX Wifi 6 router. Dit is een zwaar premium product, die zeker niet voor elk huishouden geschikt is. Maar als jouw huis redelijk groot is, je een aantal nieuwe apparaten hebt die gebruik maken van Wifi 6 en wil profiteren van een mooie Black Friday-korting, dan is dit het product dat je wilt. De router kan een totale snelheid halen van wel 5,952 Mbps. Daarnaast ziet hij er strak uit, waardoor het geen probleem is om hem eventueel in het zicht te plaatsen.

Scoor hem hier

ASUS ZenWiFi AX Wifi 6 router
ASUS ZenWiFi AX Wifi 6 router (Afbeelding: Asus)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verbeter je internetnetwerk met deze Black Friday-deals
Sluiten