Daniel Koster
Daniel Koster 12 apr 2016

Vereeuwig je meest memorabele fietsroute door ‘m tot kunstwerk om te toveren

Ben jij een fervent fietser? Dan moet je natuurlijk wel veilig (en kaal) de weg op! Heb je vervolgens alle voorbereidingen getroffen? Dan is het tijd om je fietsroute af te werken. Nu is het fietsen van je huis naar je werk niet écht spannend te noemen. Maar er zijn diverse routes die je je hele leven bijblijven. Het beklimmen van de Alpe d’Huez bijvoorbeeld. Hoe tof als je dit niet enkel bijblijft in je geheugen, maar je ook nog iets voor aan de muur hebt om deze route te vereeuwigen? Via Roomed zijn we een toffe website op het spoor gekomen die dit mogelijk maakt.

Website laat je je fietsroute vereeuwigen

Dit vinden we nou een tof idee! Er zijn namelijk allerlei situaties te bedenken van bijzondere routes die je je hele leven bijblijven. Die ene fietsroute die je altijd met je beste maat aflegde, die ene memorabele roadtip of die rit op de Alpe d’Huez voor het Alpe d’HuZes evenement bijvoorbeeld. Het gaat dus niet enkel om een fietsroute, maar kan ook een bijzondere reis of ander memorabel moment zijn. Door deze routes via de website Nativah Chaya tot een kunstwerk om te toveren maak je dit een stukje tastbaarder. Daarbij komt ook nog eens dat dit er ontzettend gaaf uitziet.

Bij jou aan de muur prijken

Vind jij het ook een tof idee om een dergelijk kunstwerk aan de muur te hangen? Dan kun je dat via de website bewerkstelligen. Het is hierbij mogelijk om een route binnen je favoriete stad zoals Amsterdam te kiezen. Dit is een route die van tevoren is vastgesteld. Maar het leukste is natuurlijk om een eigen route samen te stellen en die door de site werkelijkheid te laten maken. Dit doe je door zelf een route af te leggen en via je telefoon te tracken. Wanneer je hier vervolgens een screenshot van maakt en naar het team achter de website stuurt zullen zij ‘m voor je vereeuwigen. De prijs moet je dan nog even bespreken. Wij weten al wie we hier een plezier mee gaan doen. Awesome!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vereeuwig je meest memorabele fietsroute door ‘m tot kunstwerk om te toveren
Sluiten