Barry Kraakman
Barry Kraakman 2 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Vernuftige stroomloze wasmachine is een must-have voor echte kampeerders

De zonnige maanden bezorgen veel mensen vakantiekriebels. Velen trekken er dan ook met een afgeladen kofferbak of oldskool camper op uit om nieuwe gebieden te ontdekken. Het is vaak voor diegene die op een camping verblijft geen probleem wasjes te draaien, maar echte avonturiers die in the middle of nowhere kamperen zijn afhankelijk van hard- of zacht-stromende beekjes. De Yirego zorgt er echter voor dat kleding gewassen (en gedroogd) kan worden in een stroom-onafhankelijke wasmachine.

Voetpedaal

De wasmachine heeft een inhoud van 5 liter. Dit staat ongeveer gelijk staat aan een paar dagen kleding. Gooi de kleding in de mand, voeg hier wat water en wasmiddel aan toe en de Yirego is klaar om de kleding te wassen. Wanneer de deksel dicht is moet je ongeveer vijf minuten pedaleren. Hierdoor tolt de mand waar de kleding in zit rond en wordt de inhoud zowel gespoeld als gewassen. Met één druk op de knop loopt het vuile water weg en is hetzelfde principe goed voor het drogen van de kleding; het meeste water zal door het harde ronddraaien de kleding uitvliegen. Deze vernuftige wasmachine is dus ook nog een droger. Sick!

juli 2016

Voor ongeveer 116 euro is-ie te pre-orderen. Verzendkosten naar Nederland zullen de kosten ietwat verhogen. Let wel goed op, want het lijkt er op dat je dit vernuftige kampeerhulpje niet eerder dan juli 2016 op vakantie mee kunt nemen. Tot die tijd zul je het op een andere manier moeten oplossen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vernuftige stroomloze wasmachine is een must-have voor echte kampeerders
Sluiten