Milton Broen
Milton Broen 10 jan 2016

Vernuftige wekker Ruggie zet een punt achter eindeloos snooze-gedrag

De wekker is de grootste vijand van diegene die lang uitslaapt. Echter is-ie je grootste vriend als je de dag productief wilt beginnen. Snoozen is dus zeker geen optie als je actief je ochtend wilt beginnen. Met Ruggie móet je wel je bed uit komen en heb je nog een hele (productieve) ochtend voor je.

Deze wekker zorgt ervoor dat je nog wat aan je kostbare ochtenden hebt

Als je ‘s ochtends vroeg een wekker moet zetten maar van nature lastig je bed uitkomt, dan ben je vast bekend met het ‘lastig-uit-bed-komen-fenomeen’. Je snooze-knop is op zo’n moment je grootste vriend, maar tegelijkertijd ook je grootste vijand. Je stelt je ochtendritueel alleen maar uit als je vaak op je snooze-knop ramt. Hierdoor kom je uiteindelijk in tijdnood. Ruggie is echter een wekker die er alles aan doet om jou wakker te maken. De wekker maakt gebruik van drukgevoeligheid en gaat alleen uit als je op de wekker gaat staan. Zo moet je je bed wel uitkomen. Handig!

Ruggie in huis halen

Voorkom dat je je kostbare ochtenden verspilt aan het langer in bed liggen dan nodig is (hoe fijn het ook kan zijn). Voor zo’n honderd euro is Ruggie hier te bestellen, daar komen nog wel 25 euro aan verzendkosten bij.

Reageer op artikel:
Vernuftige wekker Ruggie zet een punt achter eindeloos snooze-gedrag
Sluiten